REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un recidivist a fost bătut de bărbatul femeii pe care a agresat-o în magazin

Un recidivist a fost bătut de bărbatul femeii pe care a agresat-o în magazin

Victor ROTARU 4 aprilie 2023 | 00:00 34441

Cristian George Ene a fost implicat în două dosare, unul din 2008, în care alături de alÈ›i 3 bărbaÈ›i, a fost implicat într-un jaf în HârÈ™ova, soldat cu o pagubă de aproape jumătate de milion de euro, iar în 2020 a fost implicat într-un alt dosar penal, de tentativă de omor, acolo unde a primit pedeapsa de 1 an È™i 6 luni de închisoare pentru săvârÈ™irea infracÈ›iunii de mărturie mincinoasă. Acum, se află pe partea cealaltă a barierei, fiind lovit de către un vecin, după ce i-a împins acestuia soÈ›ia.

Un recidivist a fost batut de barbatul femeii pe care a agresat-o in magazinFoto cu rol ilustrativ

Totul a avut loc atunci când Sorin Dobre se afla împreună cu soÈ›ia sa la un supermarket din HârÈ™ova, cu intenÈ›ia de a face cumpărături. La un moment dat a intrat în magazin Cristian George Ene, pe care îl È™tia din vedere, dar cu care nu a schimbat niciodată niciun cuvânt. Acesta s-a aÈ™ezat în faÈ›a lui ÅŸi l-a întrebat de ce se uită la el, adresându-i cuvinte jignitoare. Sorin Dobre i-a cerut să iasă din magazin, dar Cristian George Ene a continuat cu amenințări atât la adresa sa, cât ÅŸi a copiilor săi, ÅŸi a continuat să Å£ipe.

În scandalul dintre cei doi bărbaÈ›i a intervenit un vecin, care consuma ceva la o masă din curte. Acesta a venit la Cristian George Ene, l-a luat de gât, l-a îndrumat să-È™i vadă de treabă, dar pentru că nu s-a înÈ›eles cu el, s-a retras. După 2-3 minute a mai venit un vecin care a încercat, la rândul lui, să-l liniÈ™tească pe Cristian George Ene, pentru că urla la Sorin Dobre, îi adresa injurii ÅŸi ameninţări.

Åži soÅ£ia inculpatului i-a cerut lui Cristian George Ene să-ÅŸi vadă de treabă, dar acesta i-a băgat mâna în gât ÅŸi a împins-o. În momentul în care Sorin Dobre a văzut cum se poartă Cristian George Ene cu soÅ£ia sa, l-a luat în braÅ£e pe acesta, cu intenÅ£ia să-l dea afară din magazin, strigând, în acelaÅŸi timp, la cei prezenÅ£i, să sune la poliÅ£ie.

Când Sorin Dobre i-a dat drumul lui Cristian George Ene în uÅŸa magazinului, acesta l-a lovit în zona feÅ£ei o singură dată, după care l-a împins, incident care s-a întâmplat la o distanţă de un metru de uÅŸa de acces în magazin, în exteriorul magazinului. Afară mai erau doi prieteni de-ai lui Cristian George Ene, unul dintre aceÈ™tia a sărit la Sorin Dobre, dar È™otia l-a tras în curtea magazinului, a închis poarta ÅŸi au aÅŸteptat poliÅ£ia.

Sorin Dobre a declarat că È™tia din oraÈ™ că Cristian George Ene este o persoană periculoasă pentru că a intrat peste o familie È™i a bătut-o pe soÈ›ie ca să spună cifrul de la casa de bani, iar în urma loviturilor primite, femeia a fost internată în spital. De asemenea, a mai fost condamnat pentru mărturie mincinoasă.

Un recidivist a fost batut de barbatul femeii pe care a agresat-o in magazinMinută judecătorească

MagistraÈ›ii din cadrul Judecătoriei HârÈ™ova au decis să renunÈ›e la aplicarea pedepsei față de Sorin Dobre, sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de lovire sau alte violenÈ›e, aplicându-i acestuia un avertisment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa ne dea numele Judecătorului și adresa lui Sa vedem ce lege îl mai apăra de judecata dreapta a poporului. M-am cam saturat de acești neatinși de nimic!! Promit sa fac dreptate așa cum trebuie și sa ii trimit in lumea de apoi te toți asta intangibili! Sa simtă și familiile lor ce înseamnă dreptate strâmba!
1
1
Tara în care nu te apară justiția ba mai mult, nu te lasă să te aperi nici singur. Unde este dreptul la legitima aparare. Tot ma multi judecatori, îmbătați de aburii puterii fac legea după bunul lor plac mai ales ca nimeni, niciodată nu poate sa-i tragă la răspundere. Este singura categorie din tara care și teoretic și practic nu pot fi trași la răspundere pentru greșelile lor.
4
1
Nu judecătorul este de vina ci legea. Dacă apărarea depășește atacul ești pasibil de pe deapsa. Am pățito deși mi sa părut o aberație eu am plătit amenda și mi-am văzut de treabă.
1
1
pai fututi judecatoru' matii...sa dea bunul Dzeu savti se intimple sibtie ceva asemanator.....o sa mori cu cartile de drept in mina ,ca si asa nu stii cei cu ele ...sinteti timpiti,de aia e situatia in tara asa cum e,ca sinteti corupti,pusi pe pile,timpiti,etc...
15
7
Ca sa vedeti deci cel care s a aparat, a dat dovada de intelegere pana la un punct, fiind provocat si tot a fost sanctionat cu Avertisment. Judecatorii trebuia sa ii dea o medalie nu avertisment. Acertisment ca sa ce? pe viitor sa nu se mai apere. Vai de capul nostru.
32
2
Daca asta e judecator eu sunt presedintele tribunalului. Cum sa il pedepsesti chiar si cu avertisment pe un barbat ca si a protejat familia de amenintarile unui hot? Ce exemplu oferi tu cetatenilor onesti si hotilor recidivisti? Hotul recidivist ce pedeapsaxa primit? Niciuna? Pai tu nu esti judecator! Tu esti un functionar al statului platit foarte bine care ai beneficii suplimentare degeaba.
36
2
Pisica Asta iar o face pe nebunu . Iar trece la cambuza bvo baiat .
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016