REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un recidivist a păcălit din închisoare un bărbat, prin metoda „Accidentul“

Un recidivist a păcălit din închisoare un bărbat, prin metoda „Accidentul“

Virgil STOIAN 27 iulie 2024 | 00:00 255

Metoda „Accidentul“ continuă să facă victime chiar dacă a fost destul de mediatizată. Valentin Cristian Eremia este un recidivist cu multe pedepse la activ, în prezent fiind încarcerat. Ei bine, acest lucru nu îl împiedică să păcălească lumea, împreună cu Marius Gabriel Sion, un alt recidivist. Încarcerați în Penitenciarul Arad, cei doi au reușit să păcălească o persoană să le remită 10.000 de lei, printr-un intermediar, păcălindu-l că fiica sa a avut un accident.

Un recidivist a pacalit din inchisoare un barbat, prin metoda „Accidentul“
Potrivit rechizitoriului, cei doi deținuți, adică Valentin Cristian Eremia a sunat din penitenciar și s-a prezentat în mod nereal ca fiind medic, după care a indus în eroare o persoană vătămată (prezentându-i o faptă neadevărată ca fiind adevărată, respectiv faptul că fiica sa a suferit un accident ce a avut ca urmare o fractură iar pentru însănătoşire avea nevoie de o proteză), după care alți doi complici s-au deplasat la domiciliul persoanei vătămate, de unde au ridicat suma de 10.000 lei.

La scurt timp, au fost depistaţi în trafic de organele de poliţie, în autoturism fiind găsite mai multe telefoane mobile, precum şi plicul cu suma de 10.000 lei remis de persoana vătămată, prejudiciul produs fiind recuperat în totalitate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Valentin Cristian Eremia la 2  ani și 6 luni, de închisoare, pentru săvârșirea în stare de recidivă postcondamnatorie infracţiunii de înşelăciune. După contopirea pedepselor, acesta urmează să execute o pedeapsă de 23 de ani de închisoare.

Un recidivist a pacalit din inchisoare un barbat, prin metoda „Accidentul“

Cine este Valentin Cristian Eremia

Valentin Cristian Eremia, din Dobromir, condamnat pentru omor şi campion la înşelăciuni prin metoda „Accidentul” este un recidivist deosebit de periculos.

Acesta a fost condamnat, în 2007, la la 20 de ani şi 6 luni închisoare, pentru omor și de cum a ajuns la închisoare s-a apucat de dat țepe prin metoda „Accidentul“, motiv pentru care a fost trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat, alături de Marian Pîrloiu și Florin Lucian Ailoaie. Dar nu s-a oprit aici și a continuat să înșele prin această metodă, în 2016 alegându-se cu un alt dosar. Se pare că nu s-a potolit și a mai făcut încă o înșelăciune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436