REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un recidivist a trecut de la tâlhărit femei, la furat haine de damă!

Un recidivist a trecut de la tâlhărit femei, la furat haine de damă!

Replica API 18 aprilie 2022 | 22:41 1021

Sali Beihan a fost condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Prin contopirea cu o altă pedeapsă tot pentru tâlhărie, urmează ca inculpatul să execute pedeapsa de 3 ani și două luni de închisoare. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța pe 4 aprilie 2022 și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că a sustras o rochie și un sacou de damă, dintr-un magazin situat în Complex Piața Griviței, iar pentru a nu fi prins l-a împins pe agentul de pază, persoană care asigura paza obiectivului şi care a încercat să-l oprească pe acesta să părăsească incinta magazinului cu bunurile sustrase.

Cum s-au petrecut faptele

Inculpatul a reușit să fure cele două obiecte de vestimentație, ascunzându-le sub haina cu care era îmbrăcat. Agentul de pază a încercat să îl oprească prinzându-l de haină, dar bărbatul s-a eliberat şi l-a împins pe agentul de pază, amândoi dezechilibrându-se și rostogolindu-se pe scări. Inculpatul a reușit să fugă, agentul de pază neputând pleca în urmărirea lui din cauza loviturii. Fiind audiat în calitate de suspect și ulterior de inculpat, Sali Beihan a recunoscut parțial săvârșirea faptei reținute în sarcina sa și a detaliat modul de comitere al acesteia, susținând că nu l-a împins sau lovit pe agentul de pază care a încercat oprirea sa după comiterea furtului, declarând că odată ajuns în zona scărilor de acces s-a împiedicat și a căzut, fără a cunoaște dacă agentul de pază a căzut la rândul său.

Instanța a reținut că inculpatul a sustras bunurile dintr-un loc accesibil publicului și în timpul zilei, în jurul orei 16, acceptând posibilitatea de a fi surprins de alte persoane și totuși a luat rezoluția infracțională de a săvârși fapta în împrejurările menționate. Astfel, pericolul social al faptei rezultă din modalitatea concretă în care inculpatul a acţionat, respectiv pe timp de zi, în vederea sustragerii de bunuri din magazin, iar pentru a-și asigura scăparea, l-a împins pe agentul de pază, care a căzut pe scări și a acuzat ulterior dureri de spate.

Cine este Sali Beihan

Sali Beihan are 30 de ani și studii: 2 clase! Nu are loc de muncă și este cunoscut cu antecedente penale. A fost condamnat într-un dosar, în afară de acesta, și mai este cercetat în alte două, tot pentru tâlhărie. Într-unul dintre cazuri este vorba despre faptul că a pândit o femeie în timp ce scotea bani de la bancomat, apoia tâlhărit-o pe aceasta. Curios este faptul că, la începutul anului 2021, mama sa îl căuta înnebunit-o, acesta fiind plecat în Marea Britanie, de unde nu mai dădea nici un semn.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este nepotul patronului de la Sali's. Din neam se trage indemanarea aceasta.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768