REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.3° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Un recidivist periculos și-a rupt în bătaie fata vitregă pentru că nu mai voia să îl ajute la furtișaguri

Un recidivist periculos și-a rupt în bătaie fata vitregă pentru că nu mai voia să îl ajute la furtișaguri

Virgil STOIAN 28 iunie 2024 | 00:00 2443

Florin Fătu este un individ cunoscut oamenilor legii pentru infracțiunile comise, fiind arestat în trecut și condamnat pentru tâlhărie. În 2021 el a fost condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare cu executare, după ce și-a agresat concubina de 3 ori, odată în stația de autobuz, și-a jefuit o rudă cu ajutorul fiicei sale, iar ultima faptă este spargerea unui geam al sediului DGASPC, situat pe strada Dorobanți. Pe lângă această pedeapsă, de această dată el a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după ce și-a bătut fiica, lovind-o cu pumnii și picioarele, pentru că nu mai voia să îl ajute la furturi.

Un recidivist periculos si-a rupt in bataie fata vitrega pentru ca nu mai voia sa il ajute la furtisaguri


În data de 26.07.2020, în jurul orelor 09:00, în timp ce se afla în interiorul locuinței mătușii sale, împreună cu vărul său, iar mătușa cu unchiul și ceilalți copii ai lor erau plecați, victima a auzit niște lovituri în poartă și cineva striga „deschideți, deschideți. Florin Fătu a intrat în bucătărie și fără să-i spună ceva, a lovit-o cu pumnul în zona capului, căzând la pământ din cauza loviturii primite. Atunci inculpatul a apucat-o cu mâinile de păr și a târât-o circa un metru lângă chiuvetă, unde a lovit-o din nou cu pumnii și picioarele la nivelul corpului și picioarelor. Mai mult decât atât, Fătu a început să țipe și să înjure, întrebând-o de mai multe ori „de ce i-ai spus, târfă, lui mă-ta ce ți-am făcut” moment în care a lovit-o cu pumnul în zona capului. Apoi, a apucat-o din nou de păr și a târât-o din nou circa un metru lângă frigider, cerându-i să stea acolo, unde victima a și rămas de frică în poziția ghemuit, plângând.

Un recidivist periculos si-a rupt in bataie fata vitrega pentru ca nu mai voia sa il ajute la furtisaguri

Și-a jefuit o rudă cu ajutorul fetei de 11 ani

În data de 5 iulie 2020, pătruns prin violare de domiciliu în curtea persoanei vătămate, situată în orașul Ovidiu, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani, pe care a determinat-o ca fără vinovăție să intre în interiorul locuinței persoanei vătămate și să îi aducă de acolo un cuptor cu microunde marca Whirpool, un televizor marca Samsung, un set de cosmetice bărbătești, marca Emporio Armani, un parfum bărbătesc, marca Jean Paul Gaultiere și un joc Nintendo DS, toate în valoare de aproximativ 2.500 de lei, bunuri pe care inculpatul și le-a însușit. Și ultima faptă a fost spargerea geamului sediului DGASPC cu o piatră.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Florin Fătu la 1 an și 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe. După contopirea pedepselor, urmează ca acesta să execute 7 ani și 7 luni închisoare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Glonț. Și la canal
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515