REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Un restaurant din Mangalia nu mai acceptă plata cu cardul de la Raiffeisen

Un restaurant din Mangalia nu mai acceptă plata cu cardul de la Raiffeisen

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 14:47 4075

După ce Austria a dat votul negativ României, cu privire la intrarea în spațiul Schengen, tot mai mulți români, oameni simpli sau afaceriști, au anunțat că vor boicota companiile austriece. Așa se face că la Mangalia, de exemplu, patronul restaurantului La Pirați a luat decizia de a nu mai accepta plata cu cardul Raiffeisen, a scos de la vânzare Red Bull și cafeaua Julius Meinl. Mai mult, oferă o cafea gratis celor care fac dovada alimentării de la benzinaria Rompetrol.

”Dragi clienți ai restaurantului La Pirați ,din data de 09.12.2022, în urma votului Austriei împotriva țării noastre de a intra în spațiul Schengen, posesorii de carduri de la banca Raiffeisen nu vor mai putea plăti în locația noastră, nu vom mai comercializa spre vânzare: Red Bull, Cafea Julius meinl
Cafeau la noi va fi gratis în baza bonului care face dovada alimentarii de la Benzinaria Rompetrol.”,anunță reprezentanții restaurantului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Că nu face poolimea afaceri cu haustriecii fix pix plla, afacerile grase se fac luând de la BNR eftin (banca națională a mojicilor) si ii împrumutand MF Menesterul de finanțe al mojicilor, capiscii? Adică fa.te că lucrezi, sa.l spele cineva pe ciulacu ttzitzziyanul obraznic pe față că prea borât este!!
1
0
Adică baga banii direct in sacoșe, in aceleași sacoșe cu care cara carnii , fff entelijent ist patron, cum îl cheamă pe acest kirat?
1
0
Carduri la firmele derbedeilor din Austria.Daca sunteți români boicotării dacă sunteți c***e mergeți în continuare sa le sugeti pwll
2
3
Mare prostovan acest patron
5
6
Cand au vandut Bombonel si Razgandeanu resursele tarii nu v-ati inflamat asa tare ca acum! Asa ca acum, ciocul mic!!!
6
6
Serios mai rahatule? Pun pariu ca nu conduci un Logan si nu ai cont la BCR! Asa ca mars dracului de aici si tine-ti sfaturile pentru tine!
2
4
Mare dobitoc acest patron
4
10
La ce nume ai nici la cantina nu te primeste,cu card
7
6
Și eu am card la Raiffeisen deci nu mai mănânc la restaurantul ăsta. Perfect. Faliment plăcut. Sunt destule alte restaurante unde pot merge!
6
22
Du-te fatuca mea si manaca la cantina Raiffeisen sau incearca la BILLA cu tot cu cardul tau,stiu ca tu ti-ai dori ca toate "romancele high-class" sa mananci la cantina parlamentului ,cu cardul,dar acolo tre' sa gemi cu bale ca altfel nu te lasa la intrare cineva de acolo.
13
4
Romanii care au relatii comerciale cu bancile alea daca sunt romani SA NU MAI AIBA RELATII COMERCIALE cu Inamicul...Destul
17
1
SuperGlue in toate bancomatele de la ING si Raiffeisen ,sa plateasca javerele si sa se care cu tot cu Stelele de pe Steagul Albastru care face mai multe pentru niste salbatici musulmani si nazisti din Ukraine decat pentru propriul popor ...F U C K EUROPE you lying scums
8
0
mai imbecil de patron? Practic te razbuni pe romanii care au relatii comerciale cu Raiffeisen Bank! Cum v-a gasit pe voi patriotismul tocmai acum! Mai bine de 30 de ani ati stat ca p r o s t i i si i-ati lasat pe Iliescu, Basescu, Bombonel si alte courve sa se caace in capul vostru! O sa alimentez cu mare placere numai de la OMV si Lukoil unde nu este coada si nu stai la rand dupa toti imbecilii care se cred patrioti!
7
23
Păi eu am la Raiffeisen și sunt client fidel al restaurantului. Bun....deci nu mai vin la voi...voi merge la restaurantul de lângă voi!!!
6
21
In loca sa spuna: Vom boicota OMV alaturi de hotii psd si pnl, ei se razbuna pe romanii care au bani la aceasta banca, niste idioti, sa ma ... in restaurantul lor de tampiti
5
18
Sa mă pisss pe restaurantul lui
6
19
Reclama mascata?
7
8
I-am bătut de s-au cacccat pe noi
6
5
Felicitări patronilor..bravo Urma-ti exemplu
21
3
Si ce rezolva? Toti decidentii, de 32 de ani , toti care au " privatizat" țara, au vandut-o bucati pentru comisioane " grase", au contractat lucrari cu firme straine sa fie trasi la raspundere ! Nu mai avem specialiasti in niciun domeniu,nu mai producem nimic! Importam aproape tot: alimente, materiale de constructii,etc.Ce au facut guvernantii ,conducatorii sa pastreze tinerii, muncitorii calificati in tara? Nimic! Le-a pus cineva pistolul la tampla sa negocieze "p***t"? Nu! Au contat comisioanele, functiile lor pe salarii enorme!
5
4
daca afla anafu sau opc il bubuie ca suna telefoanili de la ambasade plus ca ilegal sa refuzi plata cu orice instrument, desi imoral ptr ca bancile rup la comisioane, de cele mai multe ori castiga mai mult decat comerciantul
4
9
Bravooo!!! Ești un exemplu de urmat!!!
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436