REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un român din Italia și-a aruncat apartamentul în aer pentru a scăpa din arestul la domiciliu

Un român din Italia și-a aruncat apartamentul în aer pentru a scăpa din arestul la domiciliu

Virgil STOIAN 9 iulie 2024 | 00:00 2422

Pericol de incendiu și evacuări de urgență au avut loc într-un bloc din Sant `Agnello, lângă Sorrento, după ce o butelie de gaz a explodat într-un apartament. Incidentul a avut loc în zori, iar un român de 54 de ani, aflat în arest la domiciliu, a ajuns în stare critică la spitalul Cardarelli din Napoli după ce a încercat să scape de măsura arestului.

Un roman din Italia si-a aruncat apartamentul in aer pentru a scapa din arestul la domiciliu

Explozia devastatoare din Sant`Agnello

O explozie puternică s-a produs zilele trecute în via San Vito, Sant`Agnello, din cauza unei butelii de gaz care a detonat în interiorul unui apartament. Deflagrația a provocat răni grave locatarului apartamentului, un cetățean român în vârstă de 54 de ani, care a suferit arsuri pe o mare parte a corpului. Acesta a fost transportat în cod roșu la Centro Grandi Ustionati al spitalului Cardarelli din Napoli.

Carabinierii de la stația Piano di Sorrento și echipajele de pompieri au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația. Cinci vehicule ale pompierilor au fost mobilizate, unele venind din Piano di Sorrento și altele din Castellammare di Stabia. Primii care au ajuns au fost carabinierii de la compania Sorrento, care au colaborat cu pompierii pentru a securiza zona și a efectua operațiunile de salvare.

Din cauza exploziei, două familii care locuiau în clădirea afectată au fost evacuate ca măsură de precauție. Pompierii au intervenit prompt pentru a preveni un incendiu major și pentru a se asigura că zona este sigură pentru locatari. Zgomotul puternic al exploziei a fost auzit în întreaga Peninsulă Sorrento, atrăgând atenția și îngrijorarea comunității local, potrivit realitatea.net.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne pare rau, era ambasadorul nostru ptr shenghen.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510