REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Un șef de la ARSVOM petrece cinci zile la munte, pe banii statului

Un șef de la ARSVOM petrece cinci zile la munte, pe banii statului

Mirela PASCAL 18 noiembrie 2022 | 00:00 4889

Fenomenul concediilor mascate în cursuri de formare profesională a luat amploare în ultimii ani. O lege care ar fi trebuit să ridice nivelul de pregătire al bugetarilor a fost transformată într-o uriașă afacere turistică, unde toată lumea are de câștigat. Firmele care organizează aceste așa-zise cursuri, dar și beneficiarii lor. Iar, dacă vara toți bugetarii din țară, care vor să se perfecționeze, se întâlnesc pe litoral, ei bine iarna se adună la munte. ARSVOM, de exemplu, își trimite la munte un angajat, potrivit informațiilor noastre ar fi vorba despre un director.

conferință

Nu știm dacă pentru cursuri de formare profesionale… cert este că funcționarul va petrece o vacanță de vis, de cinci zile, departe de viața cotidiană. Se va delecta cu imagini de poveste de la Moeciu de Sus, la Complex Cheile Grădiștei, în perioada 21-25 noiembrie.

complex Cheile Grădiștei

Am încercat să aflăm și noi cine și de ce merge la munte, însă nu l-am găsit nici pe directorul general, Ionuț Voicu… care ar fi în concediu, dar nici pe directorul de la exploatare, Iulian Crețu. Am încercat să aflăm detalii la Serviciul Achiziții, însă nici aici nu am avut succes, întrucât persoana responsabilă cu achizițiile nu se afla la birou… sau la serviciu.

ARSVOM

De altfel, și luna trecută un alt angajat ARSVOM a beneficiat de o minivacanță pe banii statului, pentru așa-zisa formare profesională, fiind cazat trei zile la hotelul Elexus, de patru stele, din Brașov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimata redactie, conform legii angajatii incadrati la stat si in privat sunt trimisi la cursuri de perfectionare. Nu inteleg aberatia asta de articol . Si pe voi ar trebui sa va trimita n***t la socializare poate va mai limpeziti creierii impanziti de ura si dusmanie. Scieti toate tampeniile, la comanda!
2
0
Dl Spulber Dumitru(sub acoperire), vorbiti in necunostinta de cauza..de unde stiti ca a semnat directorul exploatare? Si dl director Voicu nu are copil, din cate stim..sau tinta este directorul exploatare, ca nu permite hotiile?
5
1
De fapt i-a semnat directorul exploatare pentru,, aceste cursuri,,. Restul lumii care trebuia sa se opună în mod legal au închis ochii cum ar fi comp juridic, resurse umane, dar prieteniile și cumetriile asa se țin. O mana spala pe alta. Respectivul era în concediu pentru creșterea copilului
6
2
De fapt știți asa de puțin, problemele sunt infinite și toată lumea închide ochii inclusiv presa
3
0
Articolul este bazat pe informatii care nu sunt conforme cu realitatea! Grupul elefantului actioneaza la comanda! Pacat! In loc sa facem lucruri constructive, distrugem!
2
4
"Un șef de la ARSVOM petrece cinci zile la munte, pe banii statului" si toti ministrii din 89 pana in prezent petrec restul vietii pe banii poporului dupa ce nu au facut nimic,si-au luat salariul degeaba,nu isi pot justifica averea ba mai rau unii sunt si implicati in dosare sau au banii investiti prin progenituri si cuscri...hai ca e bine!
4
0
nu ma mira! baba se piaptana! am inteles ca se va face iluminatul de sarbatori! poate si in zona trocadero, sa se poata vedea mai bine lucrarile abandonate! de caldura, avem parte de anunturi, ca se umple reteaua! termofficarea nu mai raspunde la telefon! halal primarie!
3
1
Halal stire.Despre ce suma de bani este vorba? Cine este cel care merge la cursuri? Habar nu ai sa scrii un articol.
7
1
Astfel de articole nu sunt pt a fi informati cititorii, ci doar pt a face comentarii tot felul de parerologi carora le cad cojile de la seminte pe tastatura de atata preocupare pt munca si mai ales pt altii.
12
1
CE TAMPITI SUNTETI...ATI TERMINAT TOATE STIRILE SI V-AU RAMAS ASTEA...SARACUTII DE VOI
7
7
administratiile locale au contracte...intelese cu hotelieri de la munte si mare!trimit la specializare ...specialisti unul si una chiar si peste ...hotare chiar si la ...degustare de vinuri, si friptane , apoi petrecere ...mare!
5
0
nu trebuia desfiintat cuibul ala de trintori care se dubleaza cu paza de coasta?NU MAI exista curte de conturi,sa plateasca hotii?de ce iau banii jdemiile demfunctionari din jdemiile de controale asa zis financiare,curte de conturi,garda financiara,politie economica,control primarie,anaf,cacaf etc??
12
2
Total aiurea! Cum va face punte cu 30.11-04.12?
7
0
Cand doar "buricani" si hoti sunt în organele statului (alese si culese) sa faca si sa discrediteze legi, nimic nu mai mira!
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513