REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un sinucigaș a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei, la București

Un sinucigaș a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei, la București

Replica API 6 aprilie 2022 | 11:55 1655

Un incendiu s-a produs miercuri dimineață lângă Ambasada Rusiei din București. Un șofer a intrat cu mașina în gardul care înconjoară clădirea. Autoturismul a luat foc, iar șoferul a murit. Anchetatorii iau în calcul că ar fi fost un act intenționat.

Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat.

Persoana care era de pază la Ambasadă va da declarații.

Viteza cu care mașina a intrat în gard a fost foarte mare, autoturismul a reușit să treacă de gardurile instalate de jandarmerie în ultimele săptămâni din cauza protestelor declanșate de invazia Rusiei în Ucraina.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar în mașină era doar șoferul.

Șoferul nu a putut fi salvat.

La locul accidentului au fost prezenți pompieri de la Brigada Rutieră și criminaliști, care fac cercetări pentru a stabili contextul în care s-a produs aceste incident.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el ar fi strigat la militar ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat. Circulația a fost blocată în zonă.

Surse apropiate anchetei au spus că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard.

Șoferul era Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, care a fost acuzat de fosta soție că și-a molestat fiica.

Din 2019 a fost cercetat și trimis în judecată în legătură cu această acuzație. Ieri a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale. El avea interdicție de a părăsi țara până în 26 mai 2022, digi24.ro

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vedea duppa figura ca avea proobleme, nenoocit si in ultima clipa sa faca rau fix la ambasada rusiei dc nu s a dus in alta parte
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768