REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
24.4° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Un șofer a rămas fără permis, după ce ar fi mâncat o ciocolată cu rom

Un șofer a rămas fără permis, după ce ar fi mâncat o ciocolată cu rom

A.F. 17 iulie 2024 | 20:11 913

Caz neobișnuit în Alba, unde un șofer a rămas pieton după ce ar fi mâncat, cu două ore înainte de a fi tras pe dreapta de polițiști, o ciocolată cu rom. Ca să-și recupereze permisul de conducere, bărbatul a dat IPJ Alba în judecată.

Un sofer a ramas fara permis, dupa ce ar fi mancat o ciocolata cu rom

Pentru că rezultatul probelor de sânge a negat prezența alcoolului în sânge, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea de anulare a procesului verbal, scrie Alba24.ro.  

Șoferul a fost tras pe dreapta pe 16 iunie 2023, în jurul orei 20:00, pe raza județului Alba. Pe lângă controlul documentelor, polițiștii au vrut să verifice și dacă acesta consumase alcool. Rezultatul l-a șocat pe șofer.  În urma testării cu aparatul "etilotest marca DRAGER, a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată în motivarea instanței.  

Bărbatul, scrie sursa citată, le-a spus polițiștilor că a mâncat, cu aproximativ două ore înainte, o ciocolată și le-a cerut agenților să-l ducă la spital.  

"Solicit recoltarea de mostre biologice de sânge deoarece nu am consumat băuturi alcoolice, în urmă cu aproximativ două ore și ceva am mâncat ciocolată cu rom", a scris șoferul pe procesul verbal, potrivit datelor de la dosar.  

La spital, bărbatului i s-au recoltat probe biologice prima dată la ora 20:30, iar apoi la ora 21:30. În ambele cazuri, rezultatul a fost zero, scrie sursa citată.  

Rezultatele probelor biologice au stat ca argument în fața instanței. Pe 10 iulie 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea de anulare a procesului verbal prin care i-a fost reținut carnetul de șofer. Momentan, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, mai scrie sursa citată, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stim cu totii ca astia in uniforme au abuzul in sange. Le place sa se autovalideze,sa-si arate puterea de a pedepsi,macar dintr-un amuzament ce tine cateva secunde,cat un orgasm. Cand legiuitorii sunt si ei neintregi la minte,normal ca abuzatorii au si uneltele necesare abuzurilor. Ne ofticam degeaba,pentru ca vinovatii principali suntem noi,votantii. Dupa vot,stam ca mieii inainte de taiere. Ne revoltam doar daca spune un influencer sa strigam ca e bine sa fii LGBT-ist cu sandvis de gandaci in mana sau daca Soros pune hastagii sa urle in folosul cuiva.
1
0
Militieni idioti
5
4

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516