REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Un șofer beat a lovit o fată de 12 ani pe trecerea de pietoni apoi a mai provocat alte două accidente

Un șofer beat a lovit o fată de 12 ani pe trecerea de pietoni apoi a mai provocat alte două accidente

Mariana MURAT 19 iulie 2024 | 10:57 1655

Un bărbat de 62 de ani din comuna Tinca, judeţul Bihor, a fost reţinut după ce a lovit o fată de 12 ani, a părăsit locul accidentului şi a provocat alte două evenimente rutiere, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. El este cercetat pentruvătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influenţa alcoolului.

Un sofer beat a lovit o fata de 12 ani pe trecerea de pietoni apoi a mai provocat alte doua accidenteImagine ilustrativă 

La data de 18 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, poliţiştii Poliţiei Municipiului Salonta – Biroul Rutier au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor faţă de un bărbat de 62 de ani, din comuna Tinca, judeţul Bihor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influenţa alcoolului”, anunţă IPJ Bihor.

Conform poliţiştilor, la data de 15 iulie, în jurul orei 20.20, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul judeţean 709/A, pe direcţia Tăut – Talpoş, în faţa unui imobil din localitatea Batăr, judeţul Bihor, a acroşat o fată de 12 ani, din Marea Britanie, care circula pe marginea din dreapta a părţii carosabile, în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier, fata a fost rănită, fiind transportată la spital.

După impact, bărbatul a părăsit locul producerii accidentului rutier
 

După impact, bărbatul a părăsit locul producerii accidentului rutier, iar la intersecţia cu drumul judeţean 709, în aceeaşi localitate, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecţie, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism şi s-a ciocnit cu acesta, nefiind înregistrate victime.

După producerea celui de-al doilea eveniment rutier, bărbatul de 62 de ani şi-a continuat deplasarea pe drumul judeţean 709, pe direcţia Batăr – Talpoş, iar în afara localităţii Batăr, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat t într-un şanţ, iar apoi pe un teren agricol de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma testării bărbatului de 62 de ani, cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta îl vor prezenta pe bărbat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Poliţiştii rutieri din Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor producerii accidentului rutier, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436