REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un șofer, beat și fără permis, a agresat polițiștii care l-au prins

Un șofer, beat și fără permis, a agresat polițiștii care l-au prins

Virgil STOIAN 20 decembrie 2023 | 00:00 1602

Cătălin D., din Constanța, a făcut un adevărat circ după ce a fost depistat conducând fără permis. Mai mult decât atât, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar apoi nu a vrut nici să i se ia sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Totul a culminat cu agresarea celor doi polițiști care l-au încătușat.

Un sofer, beat si fara permis, a agresat politistii care l-au prinsfoto cu rol ilustrativ

În fapt, la data de 24.04.2023, în jurul orei 09:00, inculpatul Cătălin D. a fost depistat conducând un autoturism pe un drum public din municipiul Constanța, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Inculpatul prezenta halenă alcoolică, însă a refuzat iniţial testarea cu aparatul etilotest, iar apoi, la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe parcursul intervenției lucrătorilor de poliţie, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal faţă de aceştia. A fost încătuşat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Un sofer, beat si fara permis, a agresat politistii care l-au prinsfoto cu rol ilustrativ

Cătălin D. este cunoscut cu antecedente penale, ce nu atrag starea de recidivă, fiind condamnat anterior la pedepse privative de libertate, pentru comiterea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi contra persoanei. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Cătălin D. la 3 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510