REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Un șofer CIRCULA pe CONTRASENS pe strada Mihai Viteazu

Un șofer CIRCULA pe CONTRASENS pe strada Mihai Viteazu

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:20 6625

Un șofer teribilist, aflat pe strada Mihai Viteazu, a mers pe contrasens câțiva metri până când semaforul s-a făcut verde și cineva s-a îndurat să îi dea voie să intre în coloană.

Șoferii constănțeni sunt destul de agresivi și deloc îngăduitori în trafic. O situație exactă s-a petrecut marți, 8 decembrie, pe una din cele mai aglomerate artere ale municipiului, și anume, pe strada Mihai Viteazu.

Mai exact, un individ, șofer de BMW, și-a forțat norocul și a ieșit de pe strada Sabinelor, spre semaforul de la intersecția cu bulevardul Mamaia, chiar dacă nimeni nu i-a permis să intre în coada ce și așa era destul de mare. Pentru că nu a dat de șoferi binevoitori a rulat pe contrasens, încurcând astfel circulația.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma puneam aproape de axul drumului si nu ma dadeam,nici batut
0
0
Machidonii analfabeti din TL nu stiu ce sunt alea sensuri de circulatie. La ei la stana oile circula cum vor.
10
0
Sa l verificati si pe ghertoiul asta tulcean, conduce ca o pula si mai este si cu curva aia blonda tare n gura in masina, sa mi sugi pula fa
5
0
Ca este pe invers , e una, dar mai circula si cu jumatate de masina si pe trotuar.S au stabilit sensuri unice pe niste stradute slab circulate si multi varbesc ca ratiunile sunt imobiliare sau confortul unora cu relatii .
5
0
Acelasi autoturism a fost implicat intr-un accident la univ. Andrei Saguna pe bd Lapusneanu
1
1
Inventii de dragul litierei. Cand nu ai ce sa pictezi.
3
1
autobuzele iesind din statii au prioritate intotdeauna. deci se pot misca indiferend de miscarile din spate. unde au facut scoala de soferi oaie?
6
0
In depasire pe trecerea de pietoni lache? O sa zici acum ca nu a calcat linia continua ci doar a sarit-o. Se vede ca ai luat permisul cu spaga.
7
1
Acest articol este scris pentru cei care nu cunosc traficul in Constanta si cautare de senzational. Autobuzul are statie marcata foarte prost. Nu se observa daca autobuzul este in statie sau daca are masini in fata. Autoturismul a intrat in depasire si nu a mai putut intra pe banda de mers. Nu mai sariti cu gura pana nu cunoasteti toate aspectele. Pe de alta parte, am observat o noua moda a conducatorilor de autobuze: chiar daca au prioritate la iesirea din statii, se pun in miscare cand alti soferi sunt deja in depasire.
5
6
Pt.ba,da .....tare ,bravo se vede ca esti hatru....si nu sunt ironic,chiar m-am amuzat la postarea ta....asta nu inseamna ca dobi cu bmw n-a gresit....
3
0
Ce le toarna in cap la retardatii asti cand cumpara BMW ,numai tembeli din acuza lor mor mii de nevinovati
2
2
asta care a facut pozele are parbrizul spart. Pe asta nu-l vede nimeni ca merge cu defectiuni in trafic?! Vai de mama voastra care nu aveti 300 lei sa schimbati un geam
8
3
Chiar daca circulatia e permisa in ambele sensuri, de-a lungul timpului oamenii ai inventat niste regului, ca altfel ar fi haos. Noi in Rromania circulam pe partea dreapta a drumului, delimitati de niste linii pe asfalt. In teorie, aceste linii au caracter obligatoriu. In practica insa, au ramas pur orientative. Ca regula generala, daca esti de partea stanga a liniei de pe mijlocul strazii, chiar si pe un drum cu doua sensuri, se numeste ca circuli pe contrasens.
6
1
Are prioritate de BMW!
4
6
In mun. Constanta circulatul pe contrasens pe sensul unic este o moda. Mai mult impricinatii sar la bataie. Un simplu exemplu daca mergi pe str. Voievozilor dinspre str. Tulcei spre str Baba Novac intalnesti cel putin 4-5 masini care iti vin pe contrasens. Primaria ar trebui ori sa faca actiuni masive pe aceasta tema ori sa desfiinteze sensurile unice. E greu sa vezi problemele Constantei daca faci naveta de la Eforie iar aparatul stufos si birocratic al primariei te minte si este impotriva ta.
10
1
Asta da stire, felicitari Diana asa articol mai rar ai sa citesti in presa locala, nationala sau internationala, FELICITARI. Apropo dumneavoastra doamn diana ati promovat examenul de bacalaureat? ca la ce articole scrieti nu prea cred.
12
2
circula pe Mihai Viteazu pe o portiune unde e circulatie permisa in ambele sensuri. Daca nu stii regulile de circulatie nu te apuca sa inventezi articole.
10
3
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte prajite. Ii recunoasteti si dupa pantofii ponositi pe care ii au in picioare. Cica ei au bolizi de lux!!!! Ha ha ha ha ha!!!
20
3
IN PRIMELE POZE, PLOAIE PEISAJE DE TOAMNA, SI IN ULTIMA POZA CU SEMAFORUL TOTUL VERDE SI FRUMOS
15
2
Ce stire de kkt lafel ca si replica
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620