REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un șofer de autobuz a uitat că e... șofer. VIDEO

Un șofer de autobuz a uitat că e... șofer. VIDEO

Replica API 19 februarie 2022 | 23:37 3302

Șoferul unui autobuz CT BUS a fost la un pas de a intra într-un autoturism. Evitarea accidentului s-a datorat șoferului autoturismului care a frânat la timp și și-a păstrat banda de deplasare, întrucât autobuzul i-a intrat din senin în față. Șefii de la CT BUS au fost sesizați!

Șoferul unui autobuz CT BUS a fost surprins, în sensul giratoriu de la CET, intrând în fața unui alt autovehicul, fără a se asigura înainte să efectueze manevra.

Datorită șoferului autoturismului, accidentul a fost evitat.

Autobuzul CT BUS i-a tăiat fața autoturismului, chiar la ieșirea din sensul giratoriu, fără să țină cont de faptul că șoferul autoturismului putea intra din plin în autobuz.

Întreaga scenă a fost filmată de camera de bord a autoturismului.

Șoferul autoturismului a declarat, pentru Replica de Constanța, că le-a făcut reclamație pe email celor de la CT BUS.

Le-am făcut reclamație pe email celor de le CT BUS. O sa vină bănuiesc, cu motive că am intrat în unghiul mort. Au o oglindă sus lângă cea mare care anulează unghiul mort”, a declarat șoferul autoturismului, pentru reporterii Replica de Constanța.

Acesta a mai declarat că ”era foarte zeflemist șoferul, cu atitudinea de șofer de mașină mare”.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarul este ca multi soferi de autobuz sunt indisciplinati, dar urmariti materialul video.....autobuzul este incadrat pe banda si si pastreaza banda.....
1
0
Un i.m.b.e.c.i.l. Asta nu este sofer profesionist. Este un c.a.c.a.t. Sper sa fie identificat de sefi si tras la raspundere. Nu are niciun drept sa se comporte in acest fel. Am vazut pe TheYNC faze in alte tari, in care un astfel de specimen este impuscat in cap. Brazilia si Mexic sunt doua exemple.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303