REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un șofer de la CT BUS a uitat să lase călătorii în stație pentru că era nervos! Video

Un șofer de la CT BUS a uitat să lase călătorii în stație pentru că era nervos! Video

Replica API 18 aprilie 2022 | 22:49 2585

Sfârșitul de săptămână nu l-a prins prea bine pe un șofer de CT BUS, de pe ruta 5-40. Nervii i-au fost întinși la maxim de niște tineri care au parcat mașina într-una din stațiile destinate mijloacelor de transport în comun, iar din cauza unor probleme tehnice, autoturismul nu a mai pornit. În timp ce tinerii se chinuiau de zor să elibereze zona, șoferul nervos al autobuzului îi mustra, lăsându-i pe călătorii, martori la întreaga scenă, înmărmuriți, întrucât a cam... uitat să-i lase să coboare.

Un grup de tineri ce erau la bordul unui autoturism cu numerele de înmatriculare de Constanța, au oprit vehiculul într-o stație special destinată autobuzelor CT BUS. Din cauza unei probleme tehnice, mașina nu a mai pornit. Șoferul autobuzului de pe ruta 5-40, ce urma să oprească în stația respectivă s-a înfuriat când a văzut că nu are suficient spațiu.

Din cauza evenimentului, șoferul a mustrat tinerii care se chinuiau de zor să mute autoturismul din raza stației CT BUS. Deși unul dintre tineri a încercat să-i explice șoferului care este situația și și-a cerut scuze pentru evenimentul neplăcut, șoferul nu s-a înduplecat deloc, continuând să critice tinerii.

Nervii întinși la maxim ai șoferului l-au făcut pe acesta să-și continue drumul, comentând, fără a mai opri în stația cu pricina. Călătorii martori la întreaga scenă au rămas înmărmuriți de gestul șoferului nervos, evitând să-i mai spună acestuia că a omis să-i lase să coboare la stația respectivă.

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca ati facut biletul cinci lei
1
0
Din ce in ce mai nervosi si necenzurati acesti soferi! Nu e normal deloc asa ceva! RATC traieste!
1
0
A aparut Cezara.. Din nou.. Lol
2
0
Astia de le stiti voi pe toate , nemultumitii , veniti de va angajati....poate sunteti mai priceputi , mai calmi, etc. Da Cezara , angajeaza-te si tu....sigur, vei castiga 7500 Lei lunar !!!! Haide-ti , veniti , avem nevoie de specialisti !
1
0
Se comporta ca si cand ar fi pe mosia lor!Pur si simplu sfideaza calatorii prin comportamentul lor.
1
0
dar soferii cand iau salarii de 7500 lei e bine?
1
0
uneori te saturi fiind toata ziua in trafic...
2
0
Au niste arfe soferii astia in ei de zici ca sunt patroni , mai trebuiesc scuturati din cand in cand ..
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768