REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un șofer de pe CT BUS și-a umflat mușchii în fața unui călător, chiar în timpul cursei! Video

Un șofer de pe CT BUS și-a umflat mușchii în fața unui călător, chiar în timpul cursei! Video

Ana Maria LIPAN 31 octombrie 2023 | 00:00 4389

S-a iscat un adevărat scandal într-un autobuz CT Bus, care circulă pe linia 44, după ce un șofer a bruscat de mai multe ori un călător. Cetățeanul îi aduce acuzații grave conducătorului, precizând că acesta nu s-a oprit doar la a-l îmbrânci, ci i-ar fi și adus mai multe injurii. Imaginile sunt grăitoare și lesne de înțeles, iar comportamentul recalcitrant al șoferului nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Un sofer de pe CT BUS si-a umflat muschii in fata unui calator, chiar in timpul cursei!  Videoșoferul autobuzului, încercând să lovească telefonul călătorului, pentru a-l opri din filmat

Scandal cu înjurături și îmbrânceli în CT Bus! Șoferul unui autobuz, care circulă pe linia 44, a fost filmat de unul dintre călători, în timp ce manifesta un comportament extrem de agresiv. Cetățeanul care a surprins imaginile susține faptul că întregul conflict a pornit de la faptul că șoferul a încercat să închidă ușa mijlocului de transport în comun, chiar în momentul în care acesta urca. Motivul? Șoferul trebuia să urmeze îndeaproape orarul de sosire în stații, deși, știm cu toții că în majoritatea timpului CT Bus înregistrează întârzieri considerabile. 

Un sofer de pe CT BUS si-a umflat muschii in fata unui calator, chiar in timpul cursei!  Videoșoferul autobuzului

Acuzațiile bărbatului nu se opresc aici. Pasagerul susține că șoferul i-a adresat injurii. Comportamentul agresiv al acestuia poate fi observat chiar și în video-ul realizat de călătorul jignit, pe care conducătorul îl bruschează de mai multe ori, în încercarea de a-l opri din filmat. 

Un sofer de pe CT BUS si-a umflat muschii in fata unui calator, chiar in timpul cursei!  Videoșoferul autobuzului

În imagini se vede clar cum șoferul este mai atent la telefon decât la traseu, conducând neglijent. Aceste acțiuni denotă lipsa totală de responsabilitate a acestuia, neatenția sa putând pune în pericol siguranța pasagerilor. 

Un sofer de pe CT BUS si-a umflat muschii in fata unui calator, chiar in timpul cursei!  Videoșoferul autobuzului

Contactat pentru un punct de vedere director interimar al companiei CT Bus, Aristide Dumitrache, a declarat că incidentul este unul regretabil și că așteaptă ca pasagerul să depună reclamație, pentru a putea instrumenta acest caz. Sau, cine știe, poate nu va aștepta plângerea călătorului! Imaginile vorbesc de la sine!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagami as p**a n familia lui de mos ca asta era sa ma omoare la inceputul verii tot asa ma prins la usa nenorocitu dracu de t**c m***t bosanain olsun diline!
0
1
Pare,conform unor postări de mai jos,cu tot cu săgeți verzi,roșii, ca s au cam atacat angajații ct bus.Nu cred că șoferii citeau postările și postau în timpul condusului autobuzelor.Never.Oricum,s au supărat mulți dintre ei pe călătorii ce nu s de acord cu mojicia și mârlănia. Ei chiar se considerau mai acătării. Nu toți, dar mulți nu sunt mai acătării.Sorry man.
1
0
Votam PSD!!!!
2
5
Astia is tractoristi nu soferi de autobuz in 2023, zici ca transporta saci de cartofi au pasageri
10
5
comentariilor facute de javre care le place sa manance kkt
8
9
Cu parere de rau sunt destui soferi care se comporta ca niste proprietari de autobuze.Circul zilnic cu ele si pot spune ca vorbesc la telefon,fumeaza,injura participantii la trafic,pleaca cu intarziere in cursa,sau pur si simplu nu respecta ora de plecare pe traseu.Iar noi calatorii stam si asteptam pana binevoiesc ei sa traga in statie si sa ne putem urca,indiferent daca afara ploua,ninge sau este foarte cald.
14
5
ce cauta acel om in compartimentul soferului ? !!!
12
5
Lăsați șoferul în pace omu conduce zi de zi în trafic cu toți nebunii,care conduc haotic ,respectării șoferii ct bus ei conduc zilnic stau jos înțepeniti respectatii.
18
15
Daca este adevarat ce spui"adica majoritatea shoferilor de la C.T.BUS se poarta cu calatori de parca le-ar face o favoare ca ii primesc in masinile instituziei banuiesc ca lucrul asta este stiut si de conducerea C.T.BUS si atunci faptul ca cei care ar trebui sa ia masuri nu fac nimic are doar o explicatzie,posturile de shoferi la C.T.BUS sau obtzinut cu spaga si eu care am luat spaga nu pot sa il dau afara pe shofer pentru ca shpaga a fost mare si idiotul ma da in gat.
10
3
Probabil ...amandoi cobeligerantii sunt de vina! Si Calatorul si Soferul! Se mai intampla...Dar sunt destui calatori absolut needucati, neinstruiti , agresivi ,murdari, etc. Sunt o multime de boschetari, oameni de culoare autohtoni, elevi , studenti, pensionari, interlopi, care fiecare in felul lor exuberant si exotic, incearca sa se faca cat mai vazuti si auziti!
11
4
Băi jurnaliștii lu pește prăjit , oceanic, congelat! Cel care-i pune în pericol pe călători, este ariciu ăla care filma. Șoferul ar trebui să scoată imaginile de pe cameră, să le difuzați și să le comentați și pe acelea, pe urmă să vă dea în judecată și pe voi și pe lăchiosu ăla care filma. De ce nu difuzați imagini cu călători care beau în autobuz, sparg semințe, lasă gunoaie pe sub scaune, rup tapiseria, mâzgălesc cu carioca, caută mereu ceartă cu șoferul, sau chiar defechează în autobuz (au fost cazuri). Sau faceți o anchetă și vedeți câți validează bilet sau plătesc cu cardul. Dar așa știu toți nespălați să filmeze și să comenteze, iar voi ca niște jurnaliști făcuți la apelul bocancilor le difuzați. RAHAȚILOR!
19
4
Toti soferii de pe Ct Bus vorbesc la telefon, conduc cu viteza, nu sunt atenti si schimba brusc banda de mers, iau curba cu viteza, etc! Oricat te-ar enerva un calator, nu reactionezi asa, decat daca esti baut sau ai probleme psiho!
14
8
Sa va bag m**e la tot ziarul vostru de c****t și lepre ce sunteți
13
8
Dumneavoastră sunteți un ziar care scrie doar aberații, nici nu știți tot adevărul, dar dați știre doar sa aveți tiraj. Aveți și a doua părere a celeilalte persoane, întreb și eu. Ar trebui să fiți dați în judecată.
16
9
Mare rugăminte către cei care nu s-au prins că trebuia amendat călătorul (distragerea atenției șoferului , provocare e.t.c.) : Nu mergeți la vot că va fi mai bine pentru r*mânia. Apropos, are vreun loc de muncă cameramanul ?
21
7
Dati l afara pe boschetar , voi nu vedeti ce moaca de betiv are !!!!!!!!
14
14
La sfârșitul lui septembrie m-am lovit și eu de asfel de comportament a uni șofer pe linia 48.Mai aveam două stați până la coborâre,în acel moment mi-a sunat telefonul de servici,menționez cu nu vorbeam tare,șoferul avea geamul deschis la cabina lui....pur și simplu sa întors spre mine și ma apostrofat să inchid telefonul că il deranjez...m-am blocat.....se pare că stau p***t cu pshicul acești șoferi.Ma gândesc cu groază că au pe mâna lor resposabilitatea mai multor vieți din autobuz.Cuvintele sunt de prisos.Eu nu am avut curajul sa ma cert cu el.....colega de la telefon la auzit...eu am inchis nu vroiam să facă vreo criză la volan.
17
7
Soferu' zice că la noi ct bus poate fi comparat cu transportul la japonezi,nema întârzieri. Călătorul nu i prioritar și nici prea important,importantă e respectarea strictă a programului de sosire în stații, iar o întârziere de 5,2 secunde poate dauna reputației nestirbite a ct bus .Ceea ce i de neconceput.Pentru a i depăși pe japonezi,ar putea sa nici nu mai oprească în stații, asta ducând la economie de timp.Sau să nici nu mai plece pe traseu,să nu se piardă timpi importanți. Cu puțin timp în urmă, un grăbit din ăsta a omorât o femeie.Doar că era un tramvai. Ești cam varză, ct bus,cu tot cu super șoferii tai.
14
9
Cetateanul care totusi s a urcat de ce nu isi vedea de treaba sa il lase sa conduca dar comenta sa ii distraga atentia pt ca face parte dintre persoanele recalciyrante si el avea chef de cearta
16
11
Nici cu uni calatori nu mi e rusine, soferii sunt si ei oameni la cum se circula in trafic, toata lumea e nervoasa
18
5
Alo CT BUS ,luați măsuri ,șoferii sunt agresivi in trafic,au comportament jicnitor față de călători ,puneți mâna și instruiții ,discutați cu ei luați măsuri ,Toporane cretinule nu ii mai tine in brațe ,domnilor directori ieșiți pe traseu mai des.
25
9
Asa este, CTBus are angajati ca soferi doar idioti care vorbesc la telefon tot timpul cursei, accelereaza ca idiotii la trecerile de pietoni si injura pe oricine pune piciorul pe trecere, intra in statie cu semnalizare stanga si stau asa pana coboara si urca calatorii, etc. Niste gunoaie ce mai.
21
7
Va rog sa instruiti conducatorii auto sa se adreseze civilizat calatorilor, in fond suntem clienti, platim bilet pentru calatorie. Circul aproape zilnic cu autobuzul si se intampla des ca soferul sa vorbeasca la telefon pe tot traseul, atata timp cat merg eu (7-8 statii). Cred ca are o fisa cu atributii, are o raspundere pentru pasageri. Pana la urma, bunul simt ar trebui sa se manifeste si la pasageri dar si la conducatorul auto. Vara asta am intampinat mari probleme cu mirosul din autobuz pentru ca erau in autobuz barbati care aveau pantalonii uzi...Sau oameni ai strazii care stau sa se incalzeasca iarna in autobuz... Cum ar trebui procedat in aceste cazuri? Nu-l lasam sa urce in autobuz sau anunta, soferul sa-l dea jos? Cum trebuie sa procedam?
23
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016