REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un șofer drogat, care parcase pe un loc pentru persoanele cu handicap, a lovit cu mașina un polițist

Un șofer drogat, care parcase pe un loc pentru persoanele cu handicap, a lovit cu mașina un polițist

Virgil STOIAN 7 iulie 2024 | 09:08 1075

Scene incredibile în Timișoara! Un șofer drogat a lovit cu mașina un polițist local.Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, staționa pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități.

Un sofer drogat, care parcase pe un loc pentru persoanele cu handicap, a lovit cu masina un politist

Scandalul a început în momentul în care agenții l-au amendat pe șofer că a încălcat legea, iar acesta a sărit la bătaie și le-a aruncat cuvinte acide polițiștilor. „Îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața", i-ar fi spus șoferul drogat unui agent local. Ulterior, șoferul a dat intenționat cu mașina peste unul din polițiști și a încercat să fugă.

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă.

Ulterior, pentru a-l opri, colegul agentului rănit a folosit spray-ul paralizant. Bărbatul s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă. În cele din urmă, a fost imobilizat. Tânărul a ieșit pozitiv la canabis, iar agentul, rănit la o mână, a fost transportat la Spitalul Municipal din Timișoara, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acesti hinghieri, asa cum le spuneti dvs....nu fote pe nimeni atata timp cat se respecta legea !!! Si eu am avut de a face cu un ''hinghier'', am aruncat mucul de tigara pe jos, la 3-4 m distanta de un cos de gunoi. Initial a vrut sa-mi dea amenda, dar i-am vorbit politicos si mi-am asumat vina si nesimtirea....ca asta am fost pana la urma, un nesimtit ! Mi-a apreciat sinceritatea si am capatat doar un avertisment..... Deci, hai sa fim corecti si civilizati si vom avea numai de castigat !
4
1
venea de la vreun "festival" sau de la sedinta de partid?
3
0
Mai ziaristii pluii, de unde PM stiti voi ca era drogat? Pana la dovedirea in instanta beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Nu sustin ce a facut, dar nici cu hinghierii locali nu imi e rusine. Poate aveti norocul sa va foota unul ca ei. Daca i-a imbracat primaria pe banii vostri, se cred agenti speciali. La umbra.
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510