REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un șofer inconștient a condus pe contrasens, pe autostradă. Video

Un șofer inconștient a condus pe contrasens, pe autostradă. Video

Mariana MURAT 10 ianuarie 2024 | 00:00 1843

Un șofer a fost filmat, luni, în timp ce circula pe contrasens, pe A1, în apropiere de Cisnădie. Imaginile postate pe rețelele sociale au ajuns și la polițiști, care încearcă acum să dea de urma conducătorului auto. Potrivit polițiștilor, o astfel de abatere la regimul circulației rutiere se sancționează cu până la 20 de puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un sofer inconstient a condus pe contrasens, pe autostrada. Videoșofer filmat când mergea pe contrasens pe A1

Filmarea de câteva secunde a fost realizată luni pe Autostrada A1, pe porțiunea dintre Sibiu și Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie. În imaginile surprinse de un alt conducător auto se poate observa cum șoferul, pe contrasens fiind, trece peste cele două benzi, apoi își continuă deplasarea pe margine, pe marcajul hașurat.

Cel mai probabil, persoana de la volan și-a dat seama de greșeala făcută, dat fiind faptul că avea avariile mașinii pornite. Videoclipul publicat pe rețelele sociale a fost văzut și de polițiști, care s-au autosesizat și îl caută acum pe șofer. "Ca urmare a apariției pe rețelele sociale a acestor imagini, vă informăm că polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au declanșat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale care se impun. Efectuarea, de către conducătorul de autovehicul, pe autostradă, a manevrei de întoarcere sau de mers înapoi, a circulaţiei în sens contrar sensului de circulaţie, a circulaţiei sau traversării de pe un sens de circulaţie pe celălalt prin zonele interzise, respectiv prin zona mediană sau racordurile dintre cele două părţi carosabile constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni (de la 9 la 20 de puncte amendă) şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile", a declarat, pentru sursa citată, Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu. De la 1 ianuarie 2024, valoarea punctului de amendă a crescut la 165 de lei, conform digi24.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate"foarte grav"sau daca nu anularea permisului asha cum spui tu macar suspendarea pentru 3 luni dupa care daca vrea permisul inapoi sa vina cu adeverintza de la neurolog unde sa scrie ca este apt pentru reprimirea permisului de conducere si daca in cazul asta idiotul face vreun accident neurologul ishi pierde dreptul in a practica medicina,iar daca accidentul se soldeaza cu mort medicul intra la pushcarie pentru ca saracul om nu este sanatos mental si nu poate raspunde in fatza legi,daca ar fi o asha lege sa fitzi siguri ca nici un medic nu ishi risca cariera sau chiar libertatea.
3
0
In astfel de situatii ar trebui impusa anularea permisului pe loc !!! Drept de redobandire....peste 5 ani ! Sunt greseli (sau facute cu buna stiinta) care sunt extrem de grave pentru siguranta circulatiei,la fel ca si la alcool si droguri....ANULAREA DE PERMISULUI ! ACEASTA ESTE SOLUTIA !
3
0
Mai de grabă p***t făcut grămadă, nu inconștient!
2
0
Ai drakku sifonari
0
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016