REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Un șofer iresponsabil a depăsit pe contrasens și a fost la un pas să provoace o tragedie! Video

Un șofer iresponsabil a depăsit pe contrasens și a fost la un pas să provoace o tragedie! Video

Deria ISLEAM 12 septembrie 2024 | 00:00 294

Un incident grav a fost evitat la limită pe o șosea din județul Constanța, după ce un șofer, aflat la volanul unui autoturism cu numărul de înmatriculare CT 18 SDI, a efectuat o depășire neregulamentară într-o curbă, punând în pericol siguranța altor participanți la trafic.

Un sofer iresponsabil a depasit pe contrasens si a fost la un pas sa provoace o tragedie! VideoCT 18 SDI

A evitat, la limită, o tragedie

Evenimentul s-a petrecut într-o zonă cu vizibilitate redusă, unde astfel de manevre sunt strict interzise din cauza riscului ridicat de accident. Din fericire, șoferul aflat pe contrasens a reușit să evite un impact frontal, ieșind rapid pe acostament. Dacă această manevră de evitare nu ar fi fost efectuată la timp, consecințele ar fi putut fi tragice.

Un sofer iresponsabil a depasit pe contrasens si a fost la un pas sa provoace o tragedie! VideoCT 18 SDI

Acest incident atrage din nou atenția asupra neglijenței și iresponsabilității din trafic, depășirile riscante și încălcarea regulilor de circulație fiind printre cauzele principale ale accidentelor rutiere grave. Deși șoferii sunt adesea tentați să își asume riscuri pentru a economisi timp, astfel de decizii pot avea consecințe devastatoare.

Iresponsabilitate în trafic

Un astfel de comportament la volan ridică din nou problema culturii deficitare a responsabilității în trafic. Nepăsarea și graba nejustificată sunt adesea factori ce conduc la accidente, iar fiecare manevră riscantă nu pune în pericol doar viața șoferului, ci și pe a celor din jur. Este important ca fiecare conducător auto să conștientizeze că o astfel de decizie impulsivă poate schimba dramatic destinele multor familii.

Siguranța în trafic trebuie să fie prioritatea fiecărui șofer, iar respectarea regulilor este esențială pentru prevenirea accidentelor. Autoritățile îi încurajează pe toți participanții la trafic să raporteze astfel de comportamente periculoase, pentru a evita situații similare în viitor.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275