REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
22.4° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Un șofer recalcitrant a sărit la bătaie în trafic în Sudul litoralului. Video

Un șofer recalcitrant a sărit la bătaie în trafic în Sudul litoralului. Video

Georgiana BOGLEA 24 iunie 2024 | 11:08 4503

Suntem în plin sezon estival, iar traficul în Constanța și pe drumul spre sudul litoralului este infernal. Se formează  ambuteiaje din cauza numărului mare de mașini în toate stațiunile de pe litoral, mai ales în weekend. Oamenii își pierd răbdarea, ceea ce duce, de cele mai multe ori, la șicanările în trafic. Este și cazul unui șofer angajat la firma AMP Distribuție, care duminică 23 iunie a.c., a sărit pur și simplu la bătaie în raza localității Agigea.

Un sofer recalcitrant a sarit la bataie in trafic in Sudul litoralului. Video

Ambuteiajele în trafic sunt frecvente la Constanța, mai ales în timpul sezonului estival. Nervii șoferilor sunt puțini la grea încercare și puțini sunt aceia care reușesc să-și controleze nervii. Unii oameni au un temperament foarte vulcanic și nu este nevoie de prea multe pentru a sari la bătaie și să provoace adevărate scandaluri.

Un sofer recalcitrant a sarit la bataie in trafic in Sudul litoralului. Video
Un angajat al firmei AMP Distribuție și-a pierdut cumpătul, cel mai probabil în urma unei șicanări în trafic, și a sărit la bătaie.  A coborât din mașină, ”înarmat” cu un baston telescopic, și s-a îndreptat spre un alt participant la trafic. În mașina victimei se aflau și copii, care au început să plângă.

Un sofer recalcitrant a sarit la bataie in trafic in Sudul litoralului. Video
Un astfel de comportament în trafic este inacceptabil și suntem siguri că individul recalcitrant va da cu subsemnatul la poliție, curând, după ce oamenii legii se vor autosesiza.

Un sofer recalcitrant a sarit la bataie in trafic in Sudul litoralului. Video

Scandalul s-a mutat din trafic în mediul online, unde gestul bărbatului a  fost aspru sancționat. De altfel, individul, pe numele lui Andrei Neagu, încearcă să se disculpe, precizând că și-a ieșit din fire, pentru că unul din copii l-a înjurat. Totul a pornit după ce agresorul ar fi fost lovit, în trafic. Femeia implicată în scandal a precizat că șoferula gresiv a lovit-o pe fiica ei, și pe copilul acesteia, de 4 ani, care stătea pe bancheta din spate, dar și pe fiul care se afla la volan. De altfel, spune că a obținut certificat medico-legal.

Ce sancțiuni primesc șoferii agresivi în trafic


În 2022 Guvernul a decis prin modificarea şi completarea OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice că agresivitatea la volan se definește prin:


•    apropierea de alte vehicule fără motiv ori reducerea bruscă a vitezei cu scopul de intimidare a celuilalt șofer; 
•    schimbarea repetată a benzilor de circulație pentru depășirea vehiculelor care circulă în același sens;
•    folosirea repetată a claxonului sau flash-urilor pentru a-l face pe șoferul din față să elibereze banda de circulație;
•    pornirea de pe loc cu scârțâitul roților și întoarcerea cu frâna de mână;
•    realizarea intenționată a unui derapaj controlat în vederea întoarcerii sau rotirii mașinii;
•    turarea motorului de natură să producă disconfort persoanelor din jur;
•    conducerea vehiculelor cu două roți când doar una are contact cu solul;


Sancțiunile pentru comportamentul agresiv în trafic se referă la amenzi cuprinse între 580 și 725 lei (clasa a II-a de sancţiuni) şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Dacă din cauza comportamentului agresiv a avut loc un accident de circulaţie din care a rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale, amenda va fi între 870 și 1.160 lei (clasa a III-a de sancţiuni). Dreptul de a conduce poate fi suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.


De asemenea, potrivit art. 193 CP, "(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Video:

Ce spune IPJ Constanța

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autoturismul condus de bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor, acesta aparținând unei societăți comerciale din orașul Ploiești, județul Prahova.Cercetările continuă pentru identificarea șoferului. Până în momentul de față, persoana vătămată nu a depus plângere. La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Postul de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea odinii și liniștii publice.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a umflat tarata in bombardieri!Daca gasea unul bagat,ii dadea ala pauza de somn.
2
0
Il caut ....o sa auziti tot la stiri ce se intampla cand il gasesc
4
1
De Iorgulescu si Pascu,ce sa mai zici?
18
1
Nu aprob violenta, si nu sunt de acord cu ce a facut respectivul... dar, ca sa aduci un om in starea asta trebuie sa-i fi facut ceva ! Sa puna filmarea de la inceput, sa vedem de ce a inebunit ala !
20
14
nu are nici o legatura cu oug 195 ptr ca omul a venit pe cele 2 picioruse la masina dnei si a lovit-o e la loviri si alte violente lovirea masinilor in trafic trebuie anchetata si stabilit ce s-a intamplat ptr ca nu e clar deloc
18
3
Nu te mai apară nimeni de DILAI..POLITIA INEXISTENTA Șoferul de la distribuție a plecat cu mașina societii la mare?.AR TREBUI BAGAT PUTIN LA RACOARE MINIM 24 ORE.
30
4
Poate are norocul sa dea peste unul DILES sa mature cu el pe jos!
35
3

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279