REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Dum., 20 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6888
4.4° Constanța Duminică, 20 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6888
 

Un sportiv olimpic este căutat de FBI pentru crimă și transport de droguri: 50.000 de dolari recompensă pentru o informație despre el

Un sportiv olimpic este căutat de FBI pentru crimă și transport de droguri: 50.000 de dolari recompensă pentru o informație despre el

Virgil STOIAN 20 octombrie 2024 | 00:00 178

Un fost sportiv olimpic este căutat de autoritățile americane pentru crimă și transport de droguri. O singură informație despre persoana în cauză vă aduce 50.000 de euro.

Un sportiv olimpic este cautat de FBI pentru crima si transport de droguri: 50.000 de dolari recompensa pentru o informatie despre el

Ryan James Wedding, în vârstă de 43 de ani, este acuzat în SUA de coordonarea unei grupări infracționale, crimă, conspirație pentru distribuirea de cocaină și multe alte fapte ilegale, conform declarațiilor procurorilor americani.

Fostul sportiv este dat în urmărire din cauza unei rețele de droguri, care a adus mari cantități de cocaină în întreaga Americă și a fost implicată în uciderea a patru persoane, au comunicat joi autoritățile, potrivit The Guardian.

FBI ar oferi nu mai puțin de 50.000 de dolari pentru orice informație care ar putea duce la arestarea și extrădarea lui Ryan James Wedding, un cetățean canadian care locuiește în Mexic.

Autoritățile americane au declarat că rețeaua lui Wedding a transportat cantități semnificative de cocaină din Columbia, trecând prin Mexic și California, către Canada și alte destinații din Statele Unite, utilizând camioane.
Grupul infracțional ar fi transportat 60 de tone anual de cocaină

Wedding, care se confruntă și cu acuzații în Canada de mai mulți ani, face parte din cele 16 persoane acuzate în legătură cu o rețea care transporta anual 60 de tone de cocaină.

Autoritățile americane afirmă că rețeaua a ucis doi membri ai unei familii din Canada ca răzbunare pentru un transport de droguri furat, incident pe care oficialii canadieni l-au considerat un caz de identitate greșită, împreună cu alte două victime.

Conform oficialilor și documentelor depuse la tribunalul federal, autoritățile au confiscat cocaină, substanță cu care ar fi fost găsit și Randi, arme, muniție, numerar și peste 3 milioane de dolari în criptomonedă în cadrul anchetei.

Fostul sportiv are acuzații separate de trafic de droguri în Canada, care datează din 2015, a declarat Chris Leather, superintendent-șef al Royal Canadian Mounted Police. „Aceste acuzații rămân în mare parte nesoluționate”, a adăugat „omul legii” din SUA.

Wedding a fost condamnat anterior în SUA pentru conspirație în vederea distribuirii de cocaină și a primit o pedeapsă de închisoare în 2010, conform înregistrărilor federale. Estrada a menționat că autoritățile americane suspectează că, după eliberarea sa, fostul olimpic a reluat activitățile de trafic de droguri și că a beneficiat de protecția Cartelului Sinaloa din Mexic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677