REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
26.7° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Un subprefect a demisionat după ce a fost fotografiat în pat alături de amantă

Un subprefect a demisionat după ce a fost fotografiat în pat alături de amantă

Ana Maria LIPAN 1 noiembrie 2023 | 16:37 7918

Subprefectul de Iaşi Marian Grigoraş şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, motivând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii, după ce în presa locală au apărut fotografii în care el apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie. Marian Grigoraş, susţinut de PNL, a anunţat miercuri că şi-a înaintat demisia din postul de subprefect, explicând că nu doreşte să afecteze imaginea Prefecturii ieşene.

Un subprefect a demisionat dupa ce a fost fotografiat in pat alaturi de amantaImaginile compromițătoare cu Subprefectul de Iaşi, Marian Grigoraş

”Tuturor celor care m-au susţinut, le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului - Judeţul Iaşi şi nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a explicat subprefectul Marian Grigoraş, într-o postare pe Facebook.

Un subprefect a demisionat dupa ce a fost fotografiat in pat alaturi de amantasuprefectul din Iași, prins în pat cu amanta, sursă foto: reporteris.ro, Facebook

Grigoraş nu precizează ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia sa survine la două săptămâni după ce reporteris.ro publica o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană.

Un subprefect a demisionat dupa ce a fost fotografiat in pat alaturi de amantastenograme dintre subprefectul de Iași și amanta sa, sursă foto: reporteris.ro

Potrivit reporteris.ro, tânăra a fost în anul 2020 şefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu, iar în anul 2021 s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, ocupa postul de prefect. Ulterior, tânăra a lucrat în cadrul companiei ApaVital din subordinea Consiliului Judeţean, iar din acest an este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi. Întrucât posturile erau blocate, ea s-a angajat mai întâi la Primăria oraşului Podu Iloaiei, după care s-a transferat în cadrul primăriei ieşene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne conduc toate jegurile ,toate prostituatele,mai grav este ca se regulează și intretin prostituatele din bani publici ,bani europeni ,de asta am ajuns aici .Oameni fără educație au c****t în cap.
0
0
Mă gandesc acum la Marilena mea si cred ca o sa mi dau si eu demisia si asa vor sa mi faca felul din cate am auzit ...
0
0
zdreanta a fost platita de altul mai bine ...
3
0
s-a intalnit taranca cu 5 clase cu prostul satului
2
0
de mine e mai bin, nare cine sa ma prinda nici pe el sinicipe mine nu mie rusine
0
1
Aviz barbatilor nu va mai faceti amante , nu sunt de incredere
3
0
A fost lucrat cine avea acces in camera daca erau ei doi , sigur amanta ca nu o lua
3
0
lasa ca votam aur si plecati toti cu amante cu tot, deaia va platim ma?
4
2
El era si barbat bine si ii trebuia amanta! Dar de fapt nu era amanta, era o asistenta medicala care venise la el pentru o perfuzie! Omu' era intr-o cadere de calciu si dansa ii baga ceva vitamine !
4
2
Vreau sa o f.ut si eu !!!! pe m*********a asta ambitioasa !
5
0
Peste tot este la fel... amante rude prieteni...
11
0
și pannaramele din primăria Mangalia? îm frunte cu mooista cappraru careia ii place pozitia numelui ,și ce să mai vorbim de coorva spitalului marea mooista alina
9
1
de la finante C-ta o recunoaste cineva si cu ce se ocupa
6
0
Ce vă interesează pe voi?
2
3
Unde dragoste nu e, Nimic nu funcționează, ăsta mica mâncă și ia o bucată de pâine cu cârnat
10
0
Eeeh, acum n-are voie omul sa aiba o amantă, ca sar de c*r in sus marii moralisti si deontologi ai neamului. Important e daca au facut bine ambii, lucruri in folosul localitatii si institutiei, nu faptul ca omul se bucura de o savarină bună.
9
4
și chiparos d-le, ce mai! De fapt, mai toți politicienii urâți și ghebosi, spera ca funcția le va baga în pat câte o duduca.
12
1
Asteptam si poze cu curvaciunile din primaria chitacului
17
1
Sigur domnisoara are 3 facultăți si 5 masterate...dar tot cu ...a avansat
18
1
Banii furati se duc pe c***e si droguri.
13
0
Urmeaza poze cu makidoance din primarie care iau bani degeaba
20
3
Asta conduce un judet? Un alt Buzat, la alta categorie.
13
0
ce face 3,14zda din om....
15
0
Urmeaza poze si inregistrari cu proaspatul cuplu Cacacalciu si Zdrahon, sefii de la RAJDP. Oare cine o fi cocosul?
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436