REPLICA ONLINE CONSTANTA

39.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
39.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Un suporter a intrat pe teren și l-a fugărit pe arbitru, în timpul unui meci de fotbal. Video

Un suporter a intrat pe teren și l-a fugărit pe arbitru, în timpul unui meci de fotbal. Video

A.F. 1 februarie 2024 | 00:00 919

Un suporter al echipei Port Vale a trebuit să fie imobilizat de jucători şi de staff după ce l-a fugărit pe arbitru pe teren pentru a-i cere socoteală după o decizie controversată, la un meci din League One cu Portsmouth, disputat sâmbătă, relatează mirror.co.uk.

Un suporter a intrat pe teren si l-a fugarit pe arbitru, in timpul unui meci de fotbal. Video

Incidentul a avut loc pe finalul jocului, la scurt timp după ce Craig Hicks a acordat un penalti pentru Portsmouth, care a fost transformat cu calm de Colby Bishop. Lovitura sa de pedeapsă s-a dovedit a fi decisivă, liderul League One obţinând victoria cu 1-0.

Într-un filmuleţ devenit viral pe reţelele de socializare, fanul poate fi văzut alergând pe toată lungimea terenului spre Hicks, care fuge în direcţia opusă după ce l-a observat pe individ.

Calmat de antrenor

Fanul a fost apoi calmat de membrii băncii de rezerve a echipei locale, inclusiv de antrenorul principal Andy Crosby şi de secundul David Dunn, în timp ce Hicks aştepta la marginea terenului.

Port Vale a emis un comunicat în urma incidentului: "Clubul de fotbal Port Vale condamnă acţiunile individului care a intrat pe terenul de joc în timpul meciului de astăzi cu Portsmouth. Vom colabora cu autorităţile relevante pentru a ne asigura că va fi toleranţă zero în tratarea acestui caz. Reamintim tuturor suporterilor că pătrunderea pe terenul de joc este o infracţiune penală."

Rezultatul o menţine pe Portsmouth în fruntea League One, în timp ce Port Vale este pe locul 20, la doar o poziţie de zona retrogradabilă, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510