REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un suspect din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost dus la Penitenciarul Alba

Un suspect din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost dus la Penitenciarul Alba

Mariana MURAT 1 mai 2024 | 13:21 1077

Cristian Minae, unul dintre cei trei bărbați suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner, a ajuns în România. Acesta a fost extrădat din Irlanda, acolo unde a fugit după crima din Sibiu. A fost dus la Penitenciarul Alba și urmează să fie audiat.

Un suspect din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost dus la Penitenciarul Alba Cristian Minae și Adrian Kreiner

Uciderea lui Adrian Kreiner din Sibiu este din ce în ce mai aproape să fie deslușită! Până în acest moment, doi dintre cei trei suspecți că au comis crima au fost aduși în România. Este vorba despre Laurențiu Ghiță, care a fost adus în România la sfârșitul anului trecut și Cristian Minae, care tocmai a ajuns în țară după luni întregi petrecute în Irlanda.

Cristian Minae a fost adus în România noaptea trecută

Noaptea trecută Cristian Minae a ajuns în București și a fost preluat de poliție de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Însoțit de o mulțime de polițiști, acesta a fost dus la Penitenciarul din Alba, acolo unde a ajuns în urmă cu câteva ore.

Cristian Minae urmează să fie supus mai multor audieri, iar faptele pentru care este acuzat sunt foarte grave. Dacă se va dovedi că el este unul dintre cei care l-au ucis pe Adrian Kreiner, ar putea să stea mulți ani în spatele gratiilor. Acesta a fost dat în urmărire internațională pentru infracțiunea de omor calificat.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai a.c., o escortă a Poliţiei Române a adus în ţară, din Marea Britanie, un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Dolj, urmărit internaţional pentru infracţiunea de omor calificat. Acesta avea emis pe numele lui, de către Tribunalul Sibiu, un mandat de arestare preventivă.

Reamintim faptul că, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română”, a transmis IPJ Sibiu.

Reamintim că omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă. Apropiaţii cred că atacul a fost unul mafiot, din răzbunare, mascat într-un jaf. Partenerul lui de afaceri spune că Adrian Kreiner primise mai multe ameninţări cu moartea în decursul timpului, dar nu le a luat în serios. Agresorii i-ar fi filat vila câteva zile dintr-o casă de vizavi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e nici pretul glontului 1 euro nu merita
0
0
Toti interlopii dusi in porumb si impuscati in cap... De ce sa mai platim mancare, paza, medicale, curent?!? Schiloditii prin camp pe undeva cu bastoanele...
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166