REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un susținător al lui Șoșoacă și-a anunțat candidatura la Primăria Cernavodă... înainte să învețe să scrie

Un susținător al lui Șoșoacă și-a anunțat candidatura la Primăria Cernavodă... înainte să învețe să scrie

Ana Maria LIPAN 31 octombrie 2023 | 00:00 3781

Deși ne mai desparte încă un an de următoarele alegeri locale, un cetățean din Cernavodă deja a intrat în febra campaniei electorale. Acesta și-a anunțat deja candidatura și a publicat un lung șir de postări, menite să îi convingă pe votanți să își pună încrederea în el, pe rețelele de socializare. Marea problemă? Mesajul nu a ajuns la locuitori, fiind „greu de descifrat“. Până la îndeplinirea promisiunilor mărețe, George Luschi mai are un singur hop de trecut... Trebuie să învețe să scrie corect!

Un sustinator al lui sosoaca si-a anuntat candidatura la Primaria Cernavoda... inainte sa invete sa scrieGeorge Luschi și Diana Șoșoacă

Dacă marile partide nu și-au ales candidații pentru alegerile locale încă, preferând să își facă jocurile de culise și să monitorizeze opinia electoratului, iată că printre noi mai există totuși oameni cu inițiativă, gata să se dedice întru totul administrației urbei! Acesta este și cazul unui cetățean din Cernavodă, sătul de promisiunile politicienilor, care a decis să ia problema în propriile mâini și să își anunțe candidatura pentru funcția de primar al orașului. Omul n-a mai stat pe gânduri și și-a început campania pe contul personal de Facebook. Pentru a se asigura că mesajul său ajunge la cât mai mulți locuitori, a înființat și grupul intitulat cum altfel decât „UN OM DEVOTAT PENTRU TOȚI CERNAVODENI!”. Majusculele nu sunt întâmplătoare, ele servesc ca mijloc de evidențiere a entuziasmului debordant al lui George Luschi, care activează, conform spuselor lui, ca agent imobiliar. 

Un sustinator al lui sosoaca si-a anuntat candidatura la Primaria Cernavoda... inainte sa invete sa scrie

Din păcate însă, ce l-a oprit pe Luschi din a ajunge la inimile votanților a fost chiar bariera lingvistică. Nu cunoaștem câte limbi străine stăpânește acesta, dar suntem convinși că încă nu o vorbește pe cea română. 

„Bună dimineața dragi Cernavodeni ! Știați care este problema reală, al primarului și al întregului consiliului local, că ei nu știu facă bani pentru toți cernavodeni, de cât doar pentru ei și pentru câțiva oameni din angrenajul lor atât ! Vouă Cernavodenilor nu vă place de mine! În calitate de viitor Primar, vreau să facem bani împreună și adică: 1. Vin cu proiect de orași să fie bine la @ toți cernavodeni. 2. Vin cu pachet de măsuri în beneficiul tuturora. Eu merg pe premisa aceasta! Dacă voi cernavodeni veți avea bani și primăria va avea bani de investiți: În Ecomimie, Educație în creerea de locuri de muncă, vor apărea și noi investitor, vor fii bani pentru toate proiectele de infrastructura rutieră și CFR, vor fi mari investiții în rețeaua de apă rece, in termoficare și apă caldă, în Finalizarea a Bazei sportive, voi veni în ajutorarea a oamenilor cu dizabilități din Cernavodă, oamenii fără viitor in Cernavodă vor fii sprijiniți spre reeducare, infracționalitatea va scădea ! Proiect gândit mine!”, este doar unul dintre numeroasele mesaje postate de acesta. 

Un sustinator al lui sosoaca si-a anuntat candidatura la Primaria Cernavoda... inainte sa invete sa scrie

Înainte să se apuce de soluționat dileme, Luschi va trebui să se confrunte cu problema „al” cititorilor, care cu greu au descifrat textul. Hibele din “ecomimie” sunt într-adevăr greu de ignorat, dar nici la capitolul educație se pare că nu stăm prea bine...  Supărat că oamenii nu îi dau crezare, Luschi a început chiar să îi și certe! 

Un sustinator al lui sosoaca si-a anuntat candidatura la Primaria Cernavoda... inainte sa invete sa scrie

“Păi ce să vă zic cernavodeni ! Eu văd că plăce să plătiți taxe peste taxe ! Când vă zic să mă votați pe mine, voi  râdeți de mine ; Că eu vreau să vă vin în sprijinul dvs cernavodeni; Cu un proiect de oraș și mai am un pachet de măsuri, care să vină în sprijinul dvs și în beneficiul al tuturor  cernavoden-lor, și adică  ajustarea, a anumiteror taxe din partea a unor societați comerciale, care se află în patrimoniul primăriei, și a unor impozite care îmi permite legea !”, mai scrie acesta. 

Nota redacției: Greșelile gramaticale din citate îi aparțin strict aspirantului la funcția de primar!

Deloc surprinzător, acesta este un fan înfocat al senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă, care a reușit să scoată la iveală chiar și cei mai nebănuiți autoproclamați lideri. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elena Slate ziarul online replica are contract cu primaria c-vda , si de-a aceea mai sterg din comentariile aduse la adresa primariei si spitalui din cvda !
1
0
E lasă luschi ca și gasca cu care țin nu e departe adica alde alecu laura satanista premaru și tarfele lui în frunte cu jigodia de vice și c***a suprema de dienuta suntem o grămadă dar ce mai contează sa fie sa se fure
3
0
Cine se aseamana, se aduna! Langa o vaca isterica rusofila ca Scrofoaca cine sa vina? Analfabetii, retardatii si ce este mai grav, ies in fata cu pretentii cum are acest analfabet care se vede primar. Cu asemenea "valori" din Haur si din partidul Scrofoacai, ne ducem in perioada medievala ca mentalitate si gandire cam cum sunt orcile ruse acum.
0
1
Sa va fie rusine Replica cenzurati msj care ataca primaria ,utilitato publice spital ! De ce sunteto platiti cumva din bani puplici !
0
2
Mie îmi aduce iubi Pismis Nicușor de la sat produse BIO ,m-am făcut cât o vaca de mare , la tura de noapte vine la mine la încălzire ii fac un oral dupa care el pleacă sa predea tura iar eu rămân relaxata ca o vaca in călduri așteptând următoarea tura ……….
0
1
Poporul in frunte cu conducatorii sunt devina pt.ca asemenea specimene ies in fata.
2
0
Daia mă votează toți pe mine că sunt jmeker. Tanti Soșoaca mă susține. Sunt cel mai tare din Oraș. Prostimea e multa și mă votează.
1
1
Domnul Luschi este "adiministrator" la o agentie imobiliara din Cernavoda. Nu e-n stare sa-si scrie corect nici macar pozitia pe Linkedin.
3
1
Cu calitatea umana nu ai nimerito caci asta se vede numai camd alesul cetatzenilor are bani comunitatzi pe mana,ori din ce am vazut eu pana acum in Romania pentru aleshi naziuni,mai mult sau mai puzin shcolizi,lucrul cu banul public este munca grea pentru ca nesatui nu se satura doar cu mierea care le ramane pe degete cand au bani la dispozitie ei baga mana pana la umar in borcanul cu miere denumit bugetul local sau central.
1
0
ca el sunt multi in functii publice si iau bani de la contribuabili si de la statul ...degeaba! daca insisti unde trebue vei obtine ce doresti , asta i axioma politico- educativa a tarii!
2
0
Nu Sosoaca este de vina ca omul nu are carte. De vina este sistemul care permite sa existe candidati pentru functii importante,fara ca acestia sa fi trecut in prealabil printr-un filtru specific ,adica verificari ale calitatii umane,competentelor si altele.
5
2
Oare de unde si de cine a fost inventat acest partid? Ipotetic vorbind unde am ajunge cu Sosoaca, probabil vom face cale batuta la ambasada Rusiei. Nu cred ca pentru asta au murit tinerii in anul 1989. Avem libertate dar nu avem minte.
8
1
esti redus psihic !
1
0
Ești ultima zdrea nta a orașului Cernavodă...Gânditorii de la Hamangia se pisa pe mustața și burta ta xxxl.
7
1
Acest cetățean este problema cea mai importantă din orașul Cernavodă?Să scrieți de ce se achiziționează: 1.servicii de emitere, transmitere a deciziilor de impunere, înștiințări de plată, somații și titluri dacă avem angajați în acest sens în cadrul serviciului de taxe și impozite;2.servicii de cazare , masă și jocuri pirotehnice,dacă dl Prim Ministru a spus că nu vor mai avea loc festivaluri ;3servicii de proiectare și amenajare a unui loc de joaca la o gradiniță de 72.000 lei fară TVA și pentru o terasă la un cămin de 95.000 lei fărăTVA,iar lista poate continua,cu altele,vorba cuiva , mult mai grele.
5
0
Ce se aseamana se aduna. SOS si AUR aceeasi mizerie. Cunosc personal specimene din partidele astea doua cu un nivel mult mai jos decat acest Luschi George. Stau si ma intreb retoric binenteles, cu ce am gresit noi restul ca soarta noastra sa fie hotarata de acesti indivizi? Mai e unul ca asta la AUR, Apostol parca. Un maimutoi care isi regizeaza propriile "fapte bune". Mucosul nu a invatat inca ca faptele bune se fac in liniste. Ti se face si lehamite sa te gandesti la faptul ca intr-o buna zi exemplarele astea te pot conduce ...
8
3
Replica online eu doar o susțin pe Dna senator , nu sunt reprezentantul al partidului în cernavoda ! Eu mai știu că a acezt articol vine din partea al lui , negoița ! Oare cat a costăt tot articolul pe banii publici ?
3
7
De ce sunteți răi, omul e bun la limba r*mână (în comparație cu mine). Dacă eu am putut, el de ce să nu poată. Mai ales că sunt destui pulemegi care cred în făcătura cu AUR și Șoșoacă SOS.
8
2
Aruncati l in Dunare pe Emanoil militeanu , huooooo!
10
3
Eu votez cu Aristotel
6
1
Unii cred ca astfel de candidati nu ii reprezinta pe alegatori, dar sunt destui votanti mai "analfabeti" decat acest "fenomen" si e posibil sa il aleaga ca reprezentant in C.L.
16
0
Noi tăiem frunze la câini comunitati, dormim acasă la tura de noapte și în weekend după amiaza, urmărim promoțiile de la supermarket, plimbăm neamurile cu Dusterul de serviciu (99 PCV), trai pe vatrai la poliția locală Cernavodă! Suntem galben de grași, toți 120 plus, mai bine ne desființați!
8
0
Și eu am fost șofeur de aro în șantier dar cu timpul m-am cizelat și datorită împrejurărilor am ajuns comisar șef dottore la apelul de seara al bocancilor și al șpăgilor date la șmenarii din m.a.i. cu ajutorul proxeneților din oras.Acum mă grăbesc să prostesc cernavodenii să ajung primar sau cel puțin consilier că nu am bani de pâine.Cu toate că am închiriate n garaje,ciordesc apa calda,termie și curent electric.Nu mai mă satura dumnezeu sa prostesc pulimea pe la tribunal când sunt in roba de avocat s.a.m.d.Deci nu sunt mai departe de Luschi George.
12
4
Omul este un mic agent imobiliar ,pretenții nu sunt
13
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677