REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Un tablou care o înfăţişează pe Oprah Winfrey, dezvelit la National Portrait Gallery din Washington

Un tablou care o înfăţişează pe Oprah Winfrey, dezvelit la National Portrait Gallery din Washington

A.F. 15 decembrie 2023 | 00:00 188

Un tablou care o înfăţişează pe Oprah Winfrey, personalitate media şi fostă prezentatoare de televiziune, a fost dezvelit miercuri la National Portrait Gallery, din cadrul muzeelor Smithsonian, ca parte a unei colecţii dedicate personalităţilor istorice americane, informează Reuters.

Un tablou care o infatiseaza pe Oprah Winfrey, dezvelit la National Portrait Gallery din Washington

Oprah Winfrey, fosta gazdă a longevivei emisiuni ''The Oprah Winfrey Show'', femeie de afaceri şi filantroapă, a spus că nu şi-a imaginat niciodată că un portret al ei va fi expus în celebrul muzeu din Washington.

''Dintre toate visurile pe care le-am avut, nici măcar n-am ştiut că există o galerie naţională'', a spus vedeta americană, referindu-se la copilăria pe care şi-a petrecut-o în sărăcie. ''Trăiesc şi respir visul lui Dumnezeu pentru mine astăzi'', a mai spus ea la evenimentul de dezvelire a tabloului, când fosta prezentatoare TV a văzut pentru prima dată portretul.

Tabloul, pictat de artistul din Chicago Shawn Michael Warren, o înfăţişează pe Oprah Winfrey într-o rochie vaporoasă, de culoare mov, stând în natură, în apropierea unui copac.

Portretul vedetei de televiziune completează seria de portrete dedicate unor personalităţi americane precum aboliţionista Harriet Tubman, preşedintele Abraham Lincoln, fostul preşedintele al Statelor Unite Barack Obama şi fost primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513