REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Un TÂLHAR i-a cumpărat bere VICTIMEI, din BANII SUSTRAȘI

Un TÂLHAR i-a cumpărat bere VICTIMEI, din BANII SUSTRAȘI

Replica API 23 martie 2021 | 16:05 1882

Doru Sivriu a ajuns în arest după ce a violat o femeie. Însă, bărbatul nu este la primul conflict cu legea penală, în trecut fiind cercetat și judecat și în alte cauze. Una dintre ele este legată de o tâlhărie, ce a avut loc tot în localitatea de domiciliu, Băneasa, atunci când a agresat un vecin pentru a-i lua telefonul și banii, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. Însă, ”interesant” este că a încercat să-l împace cu o bere după aceea, dar s-a ajuns tot la bătăi.

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa, urmare a sesizării din data de 15 martie a.c., au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol. Astfel, bărbatul, Doru Sivriu în cauză este bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu o femeie, în vârstă de 44 de ani, din comuna Băneasa. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de 17 martie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. A depus contestație, care i-a fost respinsă pe 22.03.2021. La scurt timp a fost trimis în judecată pentru viol, urmând a se stabili primul termen în procesul penal.

I-a cumpărat bere victimei din banii sustrași

Așa cum este precizat mai sus, Doru Sivriu este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la 3 ani de închisoare, în 2018. Acesta a fost judecat pentru tâlhărie calificată. După ce a consumat băuturi alcoolice cu două persoane, a stabilit cu una dintre ele să îi fure banii și telefonul celei de-a treia. Astfel, în drum spre casă, T.O.S. i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii în față, iar inculpatul Doru Sivriu l-a lovit cu piciorul în piept, persoana vătămată căzând la pământ. În acest moment, inculpatul Sivriu a ridicat-o pe persoana vătămată de la pământ în timp ce inculpatul T.O.S. a controlat-o în buzunar, deposedând-o de suma de 170 lei și de un telefon mobil marca HTC 200. Cu banii obținuți inculpatul T. O.S. s-a deplasat la magazinului P.F. Panteș de unde a cumpărat două sticle de bere, o cartelă Cosmote și un pachet de țigări Kent 8, una din sticlele de bere i-a dat-o persoanei vătămate, s-o împace, apoi și-au continuat drumul. Însă, persoana vătămată le-a cerut, în mai multe rânduri, să-i înapoieze telefonul și banii, și, tot de atâtea ori, a fost bătut de cei doi. Într-un final s-a îndreptat spre casă, iar acolo a acuzat dureri, membrii familiei solicitând o ambulanță. Cei doi agresori au fost cercetați și trimiși în judecată, după care condamnați cu executare. Acum, iată că unul dintre ei iar a ajuns după gratii, pentru viol.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar Paul si mafia de la PSD sunt de vina
5
0
A lucrat dupa metoda lui mazare si fagadau: fura, dar mai si da inapoi. Baiat bun
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365