REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un tânăr a agresat sexual o fată și a aruncat-o din autobuz într-o stație

Un tânăr a agresat sexual o fată și a aruncat-o din autobuz într-o stație

Mariana MURAT 1 martie 2024 | 11:31 2794

Poliţiştii din Piteşti au făcut publice, vineri, imagini cu un tânăr care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz.

Un tanar a agresat sexual o fata si a aruncat-o din autobuz intr-o statie

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, fiind deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe.

Un tanar a agresat sexual o fata si a aruncat-o din autobuz intr-o statie

"Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au făcut verificări în imediata apropiere a locului faptei, precum şi la liceele din zonă, astfel că suspectul şi cei care îl însoţeau ar fi avut posibilitatea să afle că se efectuează cercetări pentru clarificarea situaţiei, însă nu s-au prezentat la audieri. "Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalţi tineri care apar în imagini să contacteze poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248 607 009", se mai menţionează în comunicat, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde sunt tații acestor fete? Că eu dacă pun mâna pe un astfel de individ, din a doua zi va deveni adeptul amorului grecesc, mai nou, zis și LBGTQ, sau cam așa ceva. Cel mai probabil pasiv.
1
0
Bai labagiule taci dracu ca habar nu ai sa mergi pe strada
10
0
@MOARTE TAIGANILOR Subscriu!
13
0
Lege de rahat, loviri si alte nu putem face o lege cum trebuie. Daca victima este luată prin surprindere sau in inferioritate este asalt si trebuie pedepsit mai aspru. Legiuitori cu capul in loviri sau alte bazaconii
13
0
Moarte tziganilor
17
1
trebuie gasiti si bagati la puscarie.Acolo le place la ceori cel mai mult.La cusca.Ceorile gipsane daca nu fac puscarie sunt dati afara din eetnie.
18
0
Da bineânțeles iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări. Ști ce zic?
5
23

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510