REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un tânăr a fost snopit în bătaie de mascați pentru că s-a opus perchezițiilor care îl vizau, de fapt, pe fratele său

Un tânăr a fost snopit în bătaie de mascați pentru că s-a opus perchezițiilor care îl vizau, de fapt, pe fratele său

Virgil STOIAN 29 iunie 2024 | 09:40 1241

Caz halucinant în Târgu Jiu. Un tânăr de 27 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit crunt de trupele speciale. 

Un tanar a fost snopit in bataie de mascati pentru ca s-a opus perchezitiilor care il vizau, de fapt, pe fratele sau

Totul pentru că el s-ar fi opus perchezițiilor într-un dosar de fraudă cibernetică în care este cercetat fratele său în vârstă de 18 ani.

Mascații din Gorj au descins la locuința tânărului de 27 de ani, după ce fratele lui mai mic, în vârstă de 18 ani, a fost acuzat de fraude informatice. Bărbatul spune că a încercat să le explice trupelor speciale că fratele lui nu e acasă, moment în care a fost imobilizat și lovit cu bestialitate, spune acesta.

„Din primele cercetări, tânărul ar fi împiedicat organele de cercetare la fața locului să își desfășoare activitatea. El a fost încătușat și dat afară din locuință pe parcursul perchezițiilor domiciliare”, a spus Ioana Nanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

După incidentul grav, bărbatul s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta are răni pe tot corpul și spune că e decis să își facă dreptate. Tânărul a făcut plângere la Poliție, iar acum vrea să îi dea în judecată pe mascați, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa discute cu el și să îl legitimeze, poate își dădeau seama măcar după cartea de identitate că nu este persoana căutată, au reces la abuzuri. In anunțul de angajare la asia era și:citez"carte multă nu se cere, să fi p***t să ai putere."
7
3
si abuzuri de infractori in tara condusa de infractorii psdnl astia nu au niste proceduri de actiune ? de ce isi permit sa loveasca cu bestialitate un om nevinovat ? era asa de greu sa-l dea pur si simplu la o parte ptr ca ei erau o gramada ? ciolacu si predoiu ar trebui sa raspunda public ptr asta si sa ia masuri ca sa nu se mai intample dar la cat de mitocani si nesimtiti sunt nu se va intampla nimic
7
4
Organele astea dau cu salbaticie in oameni care nu fac parte din zona infractionala cu violenta. E simplu. In Romania,cei mai periculosi indivizi sunt cam ocoliti si mai degraba sunt ocrotiti de cei din institutiile de forta si de justitia manelizata romaneasca. Chiar daca oficial nu se recunoaste,adevarul este ca perceptia generala consta in faptul ca trebuie sa te feresti nu doar de infractorii unanim recunoscuti ca atare,ci si de autoritatile statului,si ele fiind in orice clipa gata sa-ti faca mult rau,chiar si din pura placere.
11
2
FUu0tuva in gura de bag00ri infecti
7
5
Retarzii astia fara creier prima data l au batut si dupa au verificat cine este iar la interlopi le zic sarumana sefu
10
4
asta ne asteapta pe toti, numai sa miriim in front. toti politruci sint dastepti, frumosi, etc. si-au tras trupe speciale de batausi, sa-i apere: de cine, de rusi sau de noi?
11
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016