REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un tânăr a spart afișajul electronic al unei spălătorii self service, sâmbătă noaptea

Un tânăr a spart afișajul electronic al unei spălătorii self service, sâmbătă noaptea

Virgil STOIAN 5 august 2024 | 00:00 420

Din ce în ce mai mulți șoferi folosesc spălătoriile self-service, datorită costurilor mai mici dar și pentru a economisi timp. Totuși, câteodată tehnologia mai dă rateuri, iar unii șoferi își varsă nervii cum pot. Este cazul unui șofer din Constanța, care sâmbătă noaptea, venit cu câțiva prieteni să-și spele mașina, și-a vărsat năduful pe afișajul electronic al spălătoriei. Nu știm dacă a fost sesizată poliția în acesta caz și dacă tânărul a fost amendat.

Un tanar a spart afisajul electronic al unei spalatorii self service, sambata noapteaTânărul care a spart afișajul

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 00:20, un tânăr însoțit de câțiva prieteni a vrut să își spele mașina la o spălătorie self-service. Nu știm dacă tehnologia i-a jucat feste și nu a reușit să își spele mașina, cert este că nervii acestuia s-au vărsat pe afișajul electronic al spălătoriei. Un reprezentant al spălătoriei a făcut apel către tânărul nervos pentru a rezolva problema, altfel totul va ajunge la poliție.

Un tanar a spart afisajul electronic al unei spalatorii self service, sambata noapteaMașina tânărului

Cât costă să-ți speli mașina la self service

Pentru a spăla mașina, trebuie să cumperi mai multe jetoane sau echivalentul acestora pe cardul special. Fiecare jeton este pentru cate o etapa de spălare: pre-spălare, aplicarea spumei active, clătire, limpezire cu apa osmozată, aplicare de ceară lichidă. Pentru o spălare completă, este nevoie de minim 3 jetoane: pre-spălare, spumă activă și clătire.

Dacă se mai adaugă și limpezirea cu apă osmozată, dar si ceara lichidă sunt 5 jetoane, iar daca vrei și aspirare a interiorului, încă 1 sau 2 jetoane. Ținând cont că 1 jeton costă în medie 5 lei, rezultă că o spălare a mașinii la self-service poate costa între 15 si 30 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La acesta spălătorie de 3 lei îți dă 1 min și 15 sec.trebuie sa fugi ca rapidul sa o poți spala.La capitolul spuma te fura cu capul gol De ce nu o închizi Piron nu vezi că nu ai succes TEPARULE !
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303