REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Un tânăr care vorbea cu extratereştrii s-a dat în spectacol în Satul de Vacanță! Video

Un tânăr care vorbea cu extratereştrii s-a dat în spectacol în Satul de Vacanță! Video

Replica API 3 iunie 2022 | 23:17 5295

Odată cu deschiderea sezonului estival, oamenii au ieșit să se plimbe și să se relaxeze, una dintre destinaţii fiind Satul de Vacanță. Însă, acolo s-au ”lovit” de o situație aparte, un dans ”nebunesc” al unui tânăr, ce pare că vorbea cu... extratereştrii - după cum ne-au relatat, amuzaţi, şi nu prea, unii dintre "spectatori". Tânărul pare a fi sub influența drogurilor, "aurolac" - după cum au spus alţii, însă este cert că showul nu a fost pe placul tuturor, din contră! "Am ieşit cu copiii, că era 1 iunie! Părea dus, săracul, zici că vorbea şi dansa cu extratereştrii, însă chiar nu e de glumă. Nu ştii cum reacţionează şi ce vede, ce i se pare...", au spus oamenii.

Tânărul care a făcut ”spectacol” în Satul de Vacanță de 1 iunie

Pe data de 1 iunie, în Satul de Vacantă şi-a făcut apariţia un personaj care i-a stânjenit pe cei aflaţi la faţa locului. Un tânăr, fiind cel mai probabil sub influența drogurilor, s-a distrat ”pe cinste” în felul lui, îngrijorând unele persoane ce au ieșit să se relaxeze și să le aducă un moment de distracție copiilor, de 1 iunie.

Tânărul care a făcut ”spectacol” în Satul de Vacanță, în luna mai

Însă relaxarea nu a prea existat, panica instalându-se rapid după ce au fost prezenți la ”momentul artistic” al tânărului, ce nu ținea cont în niciun fel de copiii ce priveau ”show-ul” nebunesc.

”Ne-a fost teamă. Parcă se bătea cu cineva… Parcă vorbea cu extratereştrii. Copiii se uitau la el, noi am rămas șocați de ce se întâmplă. Nimeni nu zicea nimic, tinerii filmau… Cred că se drogase, altfel nu îmi explic de ce făcea în halul acesta. Mi-a fost teamă… știu că tot mai multe cazuri de acest fel se întâmplă pe străzi și nu este normal nici acolo să existe, dar într-un parc de distracții, de ziua copilului, să faci așa? Doamne ferește! Ne-am gândit la acele etnobotanice, Zombie parcă îi spune fenomenului. Sincer, în astfel de situaţii nici nu ştii cum să procedezi. Pentru că nu ştii ce e în capul lui, ce i se pare şi cum poate reacţiona” , a declarat o femeie pentru Replica Constanța.

Tânărul care a făcut ”spectacol” în Satul de Vacanță pe 1 iunie

Întregul moment a fost filmat, existând şi persoane, în special tineri, care se amuzau. Însă, problema este serioasă. Amintim că, în trecut, fenomenul ”zombie” a făcut ”ravagii” pe străzile Constanței, acolo unde foarte mulți tineri s-au desfășurat într-un mod straniu.

Tânărul care a făcut ”spectacol” în Satul de Vacanță pe 1 iunie

Fenomenul care transformă tinerii în zombie este, din păcate, din ce în ce mai întâlnit la malul mării, consumul de etnobotanice având un mare impact asupra acestora, transformându-i în persoane cu acțiuni ciudate, ba chiar horror s-ar putea spune.

Nici luna mai nu a fost însă lipsită de astfel de ”distracții ciudate” , un bărbat ”bucurându-se” de faptul că este filmat și pornind astfel ”dansul artistic” . De asemenea, părea că se afla sub influența drogurilor. Acest fenomen pare a fi tot mai des apărut pe străzile Constanței, îngrijorând locuitorii din zonă.

Video:

Oamenii simt însă o stare de teamă atunci când sunt parte a momentelor de acest fel și consideră, totodată, că ar trebui oprite într-un fel. ”Sunt un pericol pentru noi adulții… vă dați seama pentru copii cum este. Ar trebui făcut ceva ca acest fenoment să dispară. Este îngrijorător” , a declarat un bărbat pentru ziarul Replica.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Opera de arta
0
0
Omule e pe sistem ...Dar muzica cu cuvinte obscene nu v-a deramjat la urechi???
0
0
henri coanda scrie pe el,pai cartierul e aproape..vara asta o sa fie plin de specimene prin mamaia..la doi pasi
0
0
dobitocului ca si asa face umbra degeaba pamantului!
0
0
replica!!! pe asa ceva voi luati salariu????
0
0
In atentia CNA.pe langa faptul ca relati cu un vocabular de mahala in videoul introdus de dvs limbajul obscen isi face prezenta fara avertiza publicul. Numai vorbim ca sursa nu ati citat o. E oke. O sa va sune de la CNA.
0
0
Era Virgil Stoian dupa program
0
0
A fumat legale
0
0
Vorbea cu noi
0
0
Toata redactia R e p l i c a sa il s**a de esenta pe acest baiat
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768