REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un tânăr de 19 ani a spulberat mortal o femeie pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 19 ani a spulberat mortal o femeie pe trecerea de pietoni

Andreea VLAICU 30 iunie 2024 | 08:07 4260

Accident cumplit în Călărași. O femeie a murit după ce a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani. Impactul a fost atât de violent, încât victima a fost aruncată câțiva metri. Șoferul vinovat s-a speriat, și-a abandonat mașină și s-a făcut nevăzut. 

Un tanar de 19 ani a spulberat mortal o femeie pe trecerea de pietoni

Victima traversa strada pe trecerea de pietoni când a fost izbită în plin de tânărul șofer care circula cu viteză extremă.

Femeia în vârstă de 63 de ani era însoțită de soțul ei, care a sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliție și medici.

Victima a fost resuscitată zeci de minute, însă în zadar. Șoferul fugise după impact, dar polițiștii au reușit să îl găsească la scurt timp. El a fost reținut și riscă ani grei de închisoare, precizează realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai folositzi cuvinte pe care nu le cunoashtetzi mai ziarishti lui peshte,cum adica"un tanar a spulberat mortal o femeie"pai daca un om este spulberat el mai traieshte mai ziaristo ?, cand spulberat insemna pulbere adica nici oasele nu au ramas din femeia aia,deci ai folosit un pleonasm;altfel despre accidente dastea cu oameni nevinovatzi care sunt ucishi de nishte dilii cu carnete de shofer o sa mai auzim pentru ca legea este prea blanda cu shoferi infractori,sunt zeci de cazuri cu oameni mortzi fara vina si shoferi care au fost condamnatzi cu suspendare,de aici si tupeul lui Vlad Pascu care a spus prin avocatul lui ca el nu merge la pushcarie pentru ca este student si trebuie sa ishi continue cursurile,adica justizia cu dreptatea pentru cei ucishi de el poate sa se duca in pwla lui pentru ca el are alta treaba.
7
0
mai multe accidente pe trecerile de pietoni in ultimii ani mergem din ce in ce mai rau la disciplina rutiera ptr ca legislatia si judecatorii sunt prea blanzi viteza excesiva pare sa fi devenit principala cauza a accidentelor e clar ca ar trebui marite pedepsele ptr viteza excesiva
10
1
p***t trebuia să fugă în Italia sa ii tina companie lui Iorgulescu
10
1
2 ani cu suspendare
10
0
"Risca ani grei de inchisoare"...Nu mai bine primea SIGUR pedeapsa cu moartea?!? Tzara de caccat
10
4
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
10
13
Cel mai tembel gest este sa fugi dupa ce si asa ai comis-o.
18
0
Cel mai tembel gest este sa fugi dupa ce si asa ai comis-o.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510