REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un tânăr de 20 de ani s-a trezit cu organele genitale amputate, din răzbunare

Un tânăr de 20 de ani s-a trezit cu organele genitale amputate, din răzbunare

A.F. 22 iunie 2024 | 00:00 1933

A adormit bărbat și s-a trezit femeie. Pentru tânărul în vârstă de 20 de ani, viața a luat o întorsătură cel puțin senzațională, când a fost păcălit să se supună unei intervenții chirurgicale, după ce a fost convins că are o problemă gravă. Se pare că totul a fost făcut din răzbunare, de un alt bărbat.

Un tanar de 20 de ani s-a trezit cu organele genitale amputate, din razbunare

Evenimentele au avut loc la Colegiul Medical Begrajpur din Mansoorpur, India. Băiatul în vârstă de 20 de ani a acuzat un bărbat care îl amenințase anterior. După schimbarea de sex, acesta i-ar fi spus: "Nimeni din familia sau prietenii tăi nu te va mai accepta. Acum ne putem căsători". Acesta din urmă a fost arestat.

După cum relatează Ndtv.com, tânărul ar fi fost victima unei înșelăciuni orchestrate de un alt bărbat, identificat doar ca Omprakash, în cârdășie cu medicii de la un colegiu medical local din Muzaffarnagar, statul Uttar Pradesh. Cazul a stârnit indignare în India, ducând la proteste din partea "Bharatiya Kisan Union", o organizație care reprezintă fermierii din țara asiatică.

Faptele s-au petrecut la Colegiul Medical Begrajpur din Mansoorpur. Mujahid, un locuitor al satului Sanjak, a povestit că, pe 3 iunie, Omprakash i-ar fi convins pe medicii de la colegiul medical să efectueze o intervenție chirurgicală care presupunea îndepărtarea organelor genitale și o schimbare forțată de sex, după ce l-a amenințat timp de doi ani.

Tânărul, convins că are o problemă gravă și trebuie operat

Tânărul de 20 de ani fusese convins că are o problemă medicală nespecificată care necesită spitalizare. Însoțit de Omprakash, el a vizitat unitatea unde personalul spitalului urma să îi administreze anestezia și să efectueze operația de schimbare de sex. "M-a dus la spital și în dimineața următoare am fost operat. Când mi-am recăpătat cunoștința, mi s-a spus că fusesem schimbat din băiat în fată", a povestit Mujahid.

La scurt timp după aceea, Omprakash ar fi încercat să îl convingă să se mute cu el: 'Nimeni din familia sau prietenii tăi nu te va mai accepta. Acum ne putem căsători'. Bărbatul a amenințat, de asemenea, că îl va împușca pe tatăl lui Mujahid și că va intra în posesia părții sale personale din pământul familiei.

Ca răspuns la acest incident, lucrătorii BKU, organizație din care face parte victima, au organizat un protest la clinica medicală, cerând măsuri imediate împotriva lui Omprakash și a medicilor implicați. Poliția i-a asigurat pe protestatari că va fi efectuată o anchetă amănunțită.

Traficul de organe, adevărata miză a faptei?

Liderul organizației, Shyam Pal, a subliniat că acest incident reprezintă o problemă mai largă a traficului de organe în spitalele indiene. "În cadrul acestor unități există o răfuială care vizează oamenii pentru recoltarea de organe și schimbarea de sex fără consimțământ", a spus el. "Acest lucru este cu adevărat nefericit. Vrem ca această afacere ilegală să fie oprită imediat. Toți cei implicați, inclusiv conducerea spitalului și cei care au facilitat această infracțiune, ar trebui să fie trași la răspundere și pedepsiți", a cerut Pal.

"Toate acuzațiile făcute de familie și de protestatari vor fi investigate și vor fi luate măsuri legale corespunzătoare împotriva celor găsiți vinovați", a declarat Ramashish Yadav, ofițer de poliție din Muzaffarnagar. Între timp, se pare că Omprakash a fost arestat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
contrastelor corupta in ultimul hal ca si noi dar va fi oricum a 2 a putere mondiala in 30 de ani la concurenta cu china care va deveni prima si care are populatia imbatranita si natalitatea in scadere in timp ce in india explodeaza
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016