REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
31.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Un tânăr din Constanța s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje din Buzău, după o ceartă cu iubita

Un tânăr din Constanța s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje din Buzău, după o ceartă cu iubita

A.F. 8 decembrie 2023 | 00:00 2215

Un tânăr de 27 de ani din ConstanÈ›a a decis să-È™i pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita. Bărbatul s-a dus la ea în vizită în Buzău, unde femeia se mutase recent cu munca, dar femeia ar fi refuzat să îl primească în casă. Câteva ore mai târziu, locatarii au auzit o bubuitură. Tânărul se aruncase în gol de pe acoperiÈ™ul blocului cu 4 etaje, iar impactul cu solul i-a fost fatal. PoliÈ›iÈ™tii au deschis un dosar penal.

Un tanar din Constanta s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje din Buzau, dupa o cearta cu iubita

Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Frăsinet, din municipiul Buzău. În blocul cu 4 etaje locuia cu chirie iubita bărbatului, cu 11 mai mare, care se mutase recent cu munca din ConstanÈ›a în Buzău, scrie Reporter Buzoian.

Tânărul de 27 de ani, de loc din ConstanÈ›a, venise în vizită la femeie, dar aceasta a refuzat să îl primească în casă. A urmat un scandal, pe care l-ar fi auzit È™i vecinii din bloc, scrie sursa citată.

În jurul orei 02:00, câÈ›iva dintre locatari au auzit o bubuitură în lateralul blocului, care i-a alertat. Au ieÈ™it să vadă ce s-a întâmplat È™i l-au găsit pe tânăr fără suflare, pe asfalt.

"La data de 7 decembrie, poliÅ£iÅŸtii din cadrul PoliÅ£iei municipiului Buzău au fost sesizaÅ£i, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un bloc din municipiul Buzău. La faÅ£a locului, s-a deplasat de îndată o echipa operativă pentru verificarea celor sesizate. Din primele cercetări, poliÅ£iÅŸtii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din ConstanÅ£a, care s-ar fi aruncat de pe acoperiÅŸul unui bloc cu patru etaje. În urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, poliÅ£iÅŸtii au întocmit dosar penal", a transmis IPJ Buzău, citează digi24.ro.

Cadavrul tânărului a fost dus la morga Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, panaramelor, voi sunteti un necrolog aproape complet! Numai crime, sinucigasi, disparitii, evadati, DNA…voi va hraniti din raul altora! La propriu si la figurat!
3
0
In ce lume trăim se iau decizii radicale nu exista speranța si nici empatie totul se joaca pe o carte de parca viata este un joc de cărți
4
0
Iubita era în casa cu alt iubit...cum sa-l primească. Dacă a fost fraier și nu si-a anunțat vizita...ce sa-i faci...a vrut el sa-i facă o surpriză,să se ducă fără sa anunțe...greșeală fatala
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699