REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Un TÂNĂR DROGAT, în sevraj, SPERIA lumea în zona ABATOR

Un TÂNĂR DROGAT, în sevraj, SPERIA lumea în zona ABATOR

Replica API 23 martie 2021 | 23:46 16941

Fenomenul Zombie încă este prezent pe străzile Constanța, chiar și în plină zi. Un nou caz a fost sesizat în zona Abator, acolo unde un tânăr a rămas, preț de câteva minute, „stană de piatră”, în poziție verticală. Situația este una îngrijorătoare întrucât substanțele sunt foarte puternice, iar consumatorii adoptă, instantaneu, comportamentul unui așa-zis zombie.

Citește și: FENOMENUL ZOMBIE: Situația a scăpat de sub control la Constanța!

Drogurile „Zombie” pot avea efecte cutremurătoare asupra sănătății fizice și psihice asupra celor care le consumă. Efectele secundare pot fi de-a dreptul înfricoșătoare, ajungând chiar până la convulsii sau comă, spun specialiștii în acest domeniu. Acest fenomen pare să ia amploare în Constanța. Pe străzile municipiului sunt sesizați frecvent tineri care par să nu mai știe de ei și zac aproape inconștienți în diferite locuri publice. De exemplu, zilele trecute, un tânăr aflat sub efectul substanțelor psihoactive, a rămas blocat, în poziție verticală, preț de câteva minute, înfiorând trecătorii. Acest caz a fost sesizat în zona Abator din Constanța.

Citește și: FENOMENUL ZOMBIE. Doi DROGAȚI culeși din stradă! VIDEO

CPECA Constanţa îi poate ajuta pe cei aflați în astfel de situații

Specialiștii antidrog amintesc faptul că ANA, prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora. Serviciile sunt de tip ambulatoriu, gratuite şi confidenţiale. Sediul CPECA Constanţa este situat în mun. Constanţa, aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax. 0241.555.105, email: cpeca.constanta@ana.gov.ro. Mai multe informaţii se regăsesc şi pe site-ul infodrog.ro.

Citește și: ALARMANT! Doi drogați ZOMBIE, surprinși în Gara Constanța! VIDEO

Ce înseamnă fenomenul zombie?

Denumit generic fenomenul 'zombie', această manifestare vorbește despre consumul de droguri necunoscute, provenite din China și India, scrie avantajul.ro. Liceenii și studenții sunt principalele persoane afectate de acest fenomen și asta pentru că ei sunt cei care consumă astfel de substanțe în mod constant. Consumul de droguri necunoscute a primit denumirea de fenomenul 'zombie' având la bază efectele pe care aceste substanțe le produc asupra organismului. Mai exact, atunci când sunt consumate, aceste droguri fac ca persoanele să devină inerte și de multe ori să aibă un comportament agresiv.

Din păcate, mai multe astfel de cazuri au fost înregistrate la Constanța, în ultimii ani, dar și în ultima perioadă.

Citește și: TÂNĂR găsit MORT în PARCAREA de la VIVO MALL, într-o poziție NEFIREASCĂ

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vand droguri in Constanta dec5 ani in viile noi.
0
0
Jeguri infecte de la Diicot
0
0
Asta seamana cu unu de lucreaza la CFR, numai pe shobolan statea shau cat am fost colegi.
0
0
Iar m-au filmat astia, asta e viata de inspector la Amspec.
1
1
Seamana cu Cosmin Diciu el umbla zombie de la droguri
3
1
Auzi la prostu ala mai jos..metaphetamina...De unde banii la.saracu ala? Unii nu se pot kaka de foame si vb de droguri
3
0
La Mangalia au inceput sa vanda fara sa se sfiasca de Politie, in port, la colturile scolilor, in toate intersectiile , in parcari, la Tosca, stiu ca nu au ce sa le faca, pentru ca nu este legislatie, Constanta nu mai vine pentru cantitari mici si tot asa, haosul frate a inceput, vom ajunge ca dinozaurii, la disparitie.
2
0
O bataie sora cu moartea si sa vedeti ce-i sarea starea de sevraj prostului!!!
4
6
a bagat bosketi pana s a facut cacat. intradevar, tineretul e viitorul tarii, dar nu cu specimene analfabete ca Alex, cel de mai jos. sa nu uitam ca drogurile si drogatii sunt puternic sustinute de politica si politie. bafta!
2
0
e methamfetamina si nu e in sevraj.tocmai a servit o portie.Ie periculosi dupa.Un glont in cap e cel mai bun tratament.Ptr, aia cu drepturili omului, asta nu mai e om asa ca ciocul mic
1
7
La Mangalia nu mai arestati Posmag Moxu Raducanu si altii
4
0
Pe Sarmisegetuza de ani de zile vand ETNOBOTANICE si nu-i deranjeaza nimeni . In Constanta sunt foarte multe locatii unde se vand droguri , tot felu de droguri . Pana cand nu vor fii majorate pedepsele , nu-i vor descuraja pe cei care vand moartea la plic . Statul Roman este impotent pentru ca in institutiile de stat au fost angajati pe pile nu pe competente . Stau si freaca menta pe bani nostri si rezultate zero .
6
0
Ai facut si tu o treaba.Ai dat liber la etnobotanice in Constanta.Tinerii Zombi te respecta.
5
2
Ce cur bun are
3
10
Pana nu v-om ajunge noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara. Noi tineri santem viitoru tari
6
19
Cine e de vina ? Nu oare statul Roman ? Accepta si acceptat de la inceput chipurile maganzim de vise . Eradicarea acestui fenomen ? Simplu cine vinde 10 ani cu executare Vine consuma 5 ani cu executare . Dupa aceia mai vorbim.
22
2
Poti oare fi inert si sa ai un comportament agresiv ... ?
20
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016