REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un tată de 38 de ani a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior

Un tată de 38 de ani a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 5120

Un tată de 38 de ani din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. Ajuns la spital, tânărul părinte a primit un verdict crunt din partea medicilor. De ce infecție suferea.

Un tata de 38 de ani a murit la cateva zile dupa ce a observat o pata pe picior

Sfârșit tragic pentru un tată de 38 de ani: a murit la scurt timp după ce a observat o pată pe picior. Ce au constatat medicii

Pentru Brett Dymond, din Hillingdon, vestul Londrei, coșmarul a început la mijlocul lunii martie. Într-o primă fază, a început să se simtă rău. A avut halucinații și a observat o pată pe piciorul său care a început să se umfle.

Decesul bărbatului a survenit pe 19 martie. Cu doar trei zile înainte, când bărbatul a început să aibă halucinații, soția lui, Charlene, a sunat la urgență. Familia victimei a fost direcționată către cel mai apropiat spital.

Aici, medicii au descoperit că Dymond a contractat o septicemie de la fasceita necrozantă. Aceasta este o bacterie rară, mâncătoare de carne. Rudele acestuia nu știu cum a ajuns bărbatul să fie infectat. Medicii explică situația și spun că bacteria poate fi găsită în sol. Cel mai probabil, Brett a contractat-o în timp ce se ocupa de grădinărit sau lucra în garaj, scrie The Independent.

Brett Dymond era un bărbat realizat. El deținea o afacere de instalații sanitare. Cu câteva ore înainte de deces râdea și glumea cu personalul spitalului, dar starea lui a luat o întorsătură dramatică.

”Pe măsură ce a venit seara, totul a devenit foarte rău”, a declarat pentru publicația britanică verișoara lui Dymond, Kelly Sims. ”Organele lui majore au început să cedeze, astfel că l-au pus într-o comă indusă doar pentru a-i oferi un fel de speranță”.

”A ajuns apoi să aibă două stopuri cardiace. Vineri, Dymond a suferit un alt stop cardiac major, care a cauzat leziuni semnificative ale creierului”, mai mărturisește ruda victimei.

Brett lasă în urmă doi copii

Familia lui Brett este șocată de cât de repede s-a deteriorat starea bărbatul de 38 de ani. ”A plecat dintre noi atât de repede, a fost atât de brusc și de neașteptat. Niciunul dintre noi nu se aștepta la asta, este îngrozitor”, a mai spus Kelly Sims.

Tânărul tată lasă în urmă o soție și doi copii: Reiss, 16 ani, și Tommy,  ani. ”A fost un soț iubitor și muncitor. Era un văr grozav, un om foarte amuzant, foarte amabil și gânditor. Avea o inimă mare și făcea orice pentru toată lumea. Era unic în felul său”, îl mai descrie verișoara, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436