REPLICA ONLINE CONSTANTA

18° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Un tembel din Năvodari și-a legat câinele de mașină și l-a târât după el. Video

Un tembel din Năvodari și-a legat câinele de mașină și l-a târât după el. Video

Deria ISLEAM 23 septembrie 2024 | 14:53 2733

Șoc și groază pe străzile din Năvodari! Un bărbat a fost filmat în timp ce și-a legat câinele de autoturism și l-a târât după el pe o stradă din localitate. La data de 23 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au sesizat în legătură cu incidentul. Conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani, a fost condus la sediul poliției pentru a oferi detalii despre incident. În continuare, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu – Compartimentul Protecția Animalelor au fost sesizați pentru a examina starea de sănătate a câinelui. Aceștia urmează să ia măsurile legale necesare, având în vedere gravitatea situației. Incidentul a stârnit indignare în rândul comunității, subliniind necesitatea protecției animalelor în fața abuzurilor.

Un tembel din Navodari si-a legat cainele de masina si l-a tarat dupa el. Video CT 11 ARJ

Comunicatul IPJ

„Ca urmare a imaginilor apărute în mass-media cu privire la o persoană care ar fi legat un câine de un autoturism și ar fi circulat cu acesta pe o stradă din orașul Năvodari, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au sesizat din oficiu, cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public, referitoare la un câine legat de un vehicul, care circula pe drumurile publice.” a transmis IPJ Constanța.

Un tembel din Navodari si-a legat cainele de masina si l-a tarat dupa el. Video animalul schingiuit

„În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani, ulterior fiind condus la sediul Poliției Orașului Năvodari.

În continuare, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu – Compartimentul Protecția Animalelor care, în urma examinării stării de sănătate a animalului, urmează a lua măsurile legale care se impun.” comunică IPJ Constanța.

Video 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu il mai criticatzi atat ma ca nu a omorat pe nimeni cum a facuto Mario Iorgulescu,Serban Hidu, Albu si multzi altzi,sa i se i-a permisul si sa fie trimis la un medi psihiatru sa spuna ala daca este sanatos gagiu.
1
1
Să fie legat și el de mașină și pus la alergat. E bună la sănăt**e! Un nenorocit!
31
3
Sa îți dau salamul prin gura senilule
11
3
Eu i-aș lega nevasta !
10
6
Va rog sa îl lege cineva de o masina mai mare decât el, pe acest individ salbatic si primitiv si sa îl târască vreo 300 m prin Năvodari. Sa vadă cum este!! Bestii!!
30
4
De ce ? Omul nici nu stia de caine ca il legase cineva. Nu l mai judecati degeaba
8
22
LEGAT SI EL DE MASINA si tarat tot orasul!!!!!!
31
8
Ugeti ola ..!..
7
23
CARE FACE UMBRA PAMANTULUI
25
7
asta e om???Deci are carnet de sofer ..desi nu pare in toate mintitile ...despre ce vorbim...
29
7
Sa incercam si invers - sa fie el legat de un TIR si plimbat un pic prin Europa....
34
9
nenorocitu nenorocitu. mi-ar fi placut sa existe un Dexter sa-l jupoaie pe el
36
8

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364