REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Un turist din Ilfov a vrut să parcheze mașina... pe scena spectacolului organizat de Primăria Mangalia

Un turist din Ilfov a vrut să parcheze mașina... pe scena spectacolului organizat de Primăria Mangalia

Deria ISLEAM 16 august 2024 | 00:00 321

Ziua Marinei Române a fost sărbătorită în mai multe orașe ale țării, printre care Mangalia și Constanța. Un bucureștean și-a lăsat mașina parcata fix... în gura târgului! Sunt vestiți ei pentru modul în care parchează și conduc, nu ar fi prima dată când lasă oamenii cu gura căscată. De data asta totuși, parcă a întrecut orice așteptare. Artistul a cântat pentru mulțime și pentru un Nissan cu numere de Ilfov.

Un turist din Ilfov a vrut sa parcheze masina... pe scena spectacolului organizat de Primaria Mangalia Mangalia, Constanța

Oamenii și-au făcut loc pe lângă Nissanul parcat în fața scenei

În Mangalia s-a desfășurat un spectacol cu ocazia Zilei Marinei Române, cu o zi înainte de marea sărbătoare. Organizatorii s-au trezit, în ziua evenimentului, că nu mai au ce face decât să lase spectacolul să se desfășoare în jurul mașinii unui bucureștean. Scena a fost, cu siguranță, amplasată cu câteva zile înainte de eveniment, așa că, deși se află într-o parcare, putea și șoferul în cauză să aleagă un alt loc. Publicul s-a strecurat pe lângă mașina parcată, bucurându-se de spectacol, atât cât s-a mai putut.

Un turist din Ilfov a vrut sa parcheze masina... pe scena spectacolului organizat de Primaria Mangalia Mangalia, Constanța

Imaginea este de râs, dar și de plâns... O astfel de lipsă de spirit civic și respect pentru cei din jur arată că mulți dintre turiști încă vor doar să-i sfideze pe ceilalți.

Ziua Marinei Române, sărbătorită cu fast la Mangalia

În 2024, Ziua Marinei Române a marcat 122 de ani de la prima sa sărbătorire, reflectând o tradiție îndelungată și bogată în istoria navală a României. Cu această ocazie, Forțele Navale Române au organizat între 6 și 15 august o serie de evenimente impresionante în orașele Constanța, Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea și București.

Programul a inclus exerciții demonstrative, expoziții de tehnică și armament, ateliere interactive, activități culturale și concerte de muzică militară, oferind publicului oportunitatea de a explora viața marinărească.

Un turist din Ilfov a vrut sa parcheze masina... pe scena spectacolului organizat de Primaria Mangalia Ziua Marinei Române la Mangalia

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016