REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Un turist din Timișoara, deranjat de un boschetar care și-a făcut culcuș în spatele blocului unde este cazat! Video

Un turist din Timișoara, deranjat de un boschetar care și-a făcut culcuș în spatele blocului unde este cazat! Video

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 3536

Venit în concediu pe litoral, un timișorean a rămas siderat de ce a putut să găsească aproape de locul în care s-a cazat. Pe un spațiu verde, chiar în spatele unui bloc, pe strada Cișmelei, nr 5, un cuplu din Ialomița și-au făcut un adevărat loc de camping, de mai bine de o săptămână. Având drept pat o saltea ponosită, cei doi se ceartă și fac gălăgie, după ce golesc 2-3 peturi de Bucegi zilnic, în jurul lor fiind dovezile dezmățului bahic. Turistul a chemat chiar și poliția locală care însă a ridicat din umeri, transmițând că nu pot face nimic, deoarece cei doi nu au domiciliul în județul Constanța. Între timp, locul a devenit un adevărat focar de infecție lucru semnalat chiar de persoana care ar fi trebuit să fie cucerită de frumusețile Constanței.

Persoana care a reclamat focarul de infecție creat de cei doi s-a declarat total nemulțumit nu doar de culcușul celor doi, aflat la câțiva pași de locul de cazare dar și de totala lipsă de reacție a Poliției Locale, care ar fi trebuit să rezolve situația în vreun fel sau altul.

„A venit Poliția Locală și mi-a spus că nu au ce să îi facă, pentru că nu are domiciliul pe Constanța. Autoritățile se spală pe mâini și își aruncă problema unul la altul. Între timp cei doi au creat un adevărat focar de infecție, fac scandal, beau și se ceartă zilnic. Sunt aici de cel puțin o săptămână de când am venit la mare” a declarat timișoreanul pentru Replica de Constanța.

Mai mult decât atât, culcușul improvizat se află în apropierea unui loc de joacă, astfel că oricând se poate întâmpla un eveniment nefericit.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac e vinovatul principal.
0
0
mai bine bei tu diluant bowarule
1
0
sunt niste putori inutile
1
0
Ce sa le faca politia locala? In orice oras din lumea asta sunt astfel de persoane ignorate de care societate si stat. In mare parte e vina lor ca au ajuns asa
1
0
Ce sa le faca politia, unde sa ii duca ? Nu exista centre. Sa ii amendeze ? Cum vor fi executati daca nu le platesc? Sa ii trimita acasa ? Nu au casa. Doar sa cheme polarisul sa igienizeze. Daca ii gonesc de acolo se vor aciua langa alt bloc. Clar nu e vina societatii ca a ajuns el asa, dar trebuie sa intelegeti ca nu trebuie aruncat cu noroi intr-o institutie de forta pentru un boschete. Mai spunea cineva sa ii desfiinteze! Pai cum sa desfiinteze o institutie publica care are rolul ei in societate, ca oricare alta institutie. Daca tot ai atat de multe idei, da tu o idee sa se rezolve problema
1
0
Fratilor sa nu uitam CELUI CE NU FACE MILA JUDECATA II VA FI FARA DE MILA!!!! Usor este sa arunci cu pietre dar ss faci bine E TARE GREU ...GREU DE TOT !!
0
0
Daca institutiile publice il amendeaza pe acest om al strazii sau il gonesc de acolo, lumea precum unii care au comentat pe aici, sar cu gura ca de ce fac asta, din moment ce pe politicienii care fac fapte mult mai grave nu ii trag la raspundere pentru faptele lor. Ce au cu un biet om. Insa aceeasi lume care il compatimeste este revoltata fiindca nu se iau masuri. Inca odata dovedim ca avem fix ceea ce majoritatea populatiei vrea. Iar aceeasi majoritate a populatiei da vina pe conducatori pentru asta.
0
0
Deci voi oamenii compatimiti nelegiutii ca astia din articol ca nu comit fapte grave cum fac politicienii, insa tot voi sunteti scandalizati ca nu se iau masuri. Cine sa inteleaga populatia, ATENTIE !!!, nu poporul roman.
1
0
deci daca nu are domiciliu in Constanta, lepra are voie sa faca si crima? ma duc si eu in alte orase si ma apuc de asa ceva, ca nu am domiciliul acolo
1
1
Voi astia care dati vina pe primarie, politia locala, presedinte, parlament, guvern, UE, NATO pentru tot ce se intampla in jurul vostru va dati seama cat de retardati sunteti ? Cand se iau masuri impotriva unor oameni care incalca regulile tot voi, cetatenii liberi si suprasaturati de drepturi, platitori de taxe si impozite sariti cu gura ca pe parlamentari si alti politicieni care comit fapte mult mai grave nu ii trage nimeni la raspundere, asa ca de ce sa ii traga la raspundere pe astia care comit fapte mult mai putin grave? Cu fiecare ocazie, locuitorii Romaniei dovedesc ca au ceaa ce vor.
0
1
Astia care sustineti ca statul trebuie sa dea totul de pomana unor oameni care nu au vor sa aiba de ei insusi, realizati cat de redusi mintal sunteti? Dupa logica romaneasca a voastra, oamenii care sunt nevoiti sa fuga din calea razboiului pentru a-si salva viata nu trebuie sa primeasca nimic din partea nimanui, in timp lenesilor li se cuvine tot.
0
1
Politia si jandarmeria sunt institutii de forta. De unde empatie umana? Corect,tot politia ar trebui sa ia legatura cu institutia raspunzaztoare de situatia unui om aflat in situatie extrema. Nu se face nici asta. Avem un stat esuat,fapt recunoscut si de ficusul Iohannis. Treaba e ca Romania in marea parte e aproape de a fi ca ,,boschetarul'' acela. Nu mai avem umanitate decat anatomica. Suntem degradati ,abrutizati,rai.
1
0
Omul este amarat si voi vreti sa i dati in cap in loc sa l ajutati. Cine spune ca lumea a evoluat este un idiot
0
0
VILAU de la pol. locala cernavoda - care e ratatat diin nastere spune VERO , COLEGA LUI......
1
0
Cum adica nu au ce sa faca? Ce puturosi. Ar trebui desfiintati.
0
1
Futu-va muma'n cur de nenorociti...daca erau ucrainieni acum aveau cazare si masa asigurata ! Dar , se pare ca ...noi suntem refugiati la noi in Tara ! Bine , astia sunt boschetari , dar sunt o gramada de familii nevoiase care au nevoie de ajutor , Statul Roman aloca sume uriase pentru Ucraina si refugiati , dar PENTRU ROMANII DIN ROMANIA , NIMIC !
1
0
trebuie luati pe sus , nu ca nu aveti ce le face .***.
0
0
Hai sa traim ca in India! O mare cloaca unde toti fac ce-i taie capul unde vor!
0
0
Tot in Tomis Nord, pe str Tulcea, in spatele bisericii lipovenesti, sunt alti vreo 4 fam, bagate in boscheti, care tot cara fel si fel de gunoie, normal ca Pol Locala nu vede, ei vad doar stand pe telefoane pe banii nostri.
0
0
alo, primaria, scularea, nu vedeti ce se intampla?la cati angajati aveti, toti dorm?faceti ceva in sensul asta
3
0
Virgile, cred ca singurul boschetar esti tu. Asta este exprimare de pseudojurnalist
0
0
Daca singura modalitate de a ajuta, este sa barfir8, sunteti prea josnici....
0
1
Prejudecata este ratiunea prostului spunea Voltaire.... Cei care judecati, aiurea, nu aveti inteligenta necesara si nici gandire abstracta, e clar nivelul emotional la care va aflati. Poate acest om are un trecut pe care nu il cunoasteti, dar voi sunteti cei care aruncati cu pietre. Cata rautate sa existe frate pe lumea asta?
0
1
Multa lume rea . Daca astazi se vad la adapost , nu inteleg ca maine ei pot sa se afle in locul acelui om . Ati face mai bine sa-i intindeti o sticla cu apa , o felie de paine , ceva care sa-l ajute sa depaseasca macar o zi viata asta de om al strazi . Nu fiti aspri la judecata si Dumnezeu se va indura de voi .
3
1
turnati. diluant peste culcus!
0
0
ca sa se intrebe prostii, d-aia.
1
1
De ce nu se ofera nimeni sa il ajute cu un adapost Sau doar ucrainienii merita
0
0
Constanta va ramane pe vecie locul preferat al veneticilor din toata tara.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513