REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un ucrainean a amenințat că se aruncă în gol, dacă statul român nu-i dă mai mulți bani. Video

Un ucrainean a amenințat că se aruncă în gol, dacă statul român nu-i dă mai mulți bani. Video

A.F. 19 mai 2024 | 00:00 3669

Un bărbat de aproximativ 30 de ani de origine ucraineană a pus pe jar autoritățile din Ilfov după ce a amenințat că se aruncă în gol de la zeci de metri înălțime.

Un ucrainean a amenintat ca se arunca in gol, daca statul roman nu-i da mai multi bani. Video

Totul s-a întâmplat vineri seara în comuna Baloteşti, din judeţul Ilfov. În această dimineaţă, bărbatul a fost prins, după ce a coborât să-şi ia ţigări.

Acesta s-a urcat pe un stâlp de telecomunicații înalt de 30 de metri pentru a-și striga nemulțumirile. Acesta a amenințat că se aruncă în gol dacă autoritățile române nu-i vor rezolva problemele.

De ce ar fi protestat ucraineanul

În ciuda eforturilor depuse de autorități, bărbatul nu a dorit să coboare pe timpul nopții. Negocierile s-au  purtat, mai bine de zece ore, între ucrainean și autoritățile române.

La fața locului au fost mai multe ambulanțe, mascați, pompieri, dar și un negociator.

Ucraineanul ar fi fost nemulțumit de traiul pe care îl are în România, potrivit Digi24. Acesta se plânge că nu are parte de suficient ajutor în țara noastă și că banii pe care îi primește nu îi ajung pentru a duce o viață liniștită, citează stiripesurse.ro.

Video, disponibil doar pe Youtube, din cauza politicii de confidențialitate (click pe Watch on Youtube):

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mearga sa munceasca, bagasi-ar ceva in ma-sa care l-a facut
6
9
Ce a facut el pentru r*mânia? Din surse oficiale (coleg ucrainean) ucrainienii primesc beneficii din Ucraina pentru ca pleaca de acolo si beneficii din oricare tara UE unde se stabilesc. A se vedea cu ce masini de lux se afiseaza prin orase si in ce hoteluri si locatii de lux se cazeaza. Un refugiat de razboi nu cauta lux si huzur acolo unde ajunge ci accepta si multumeste pentru bunatatea si intelegerea celor care il primesc.
6
10
Ba dementule, continua tratamentul psihiatric ca d-asta te-a parasit familia si copilul ba boulle.
5
10
Daca ne uitam ce sume primesc copiii romanilor in tara lor si ce sume primesc copiii ucrainieni in tara noastra, consider ca este bolnav mintal sa ceara mai mult
7
5
Comentatorii de cacao...Mergeți la școală de analfabeți sa vă faceți bine rezidurilor sociale
2
8
Cine PLMEA sunt Lefterica și Piron doua vedete de carton împreună au 8 clase...la c***t cu voi
7
30
Este foarte simplu! Sa plece in tara lui unde primea mai mult !
25
60
Te-am avertizat, trolule "RELU aka Riscu akaDORUakaJEANakaJOEaka TRUMP etc". Nu ai vrut sa asculti, iar acum se aplica "ce semeni, aia culegi". Incepe"PERIOADA DE RECOLTARE". E 2024(2-4). Zambeste la camera, trolski! Ai fost tare neascultator, iar baietii au adunat si ascultat destule in jurul tau. Ne spalam pe maini de vina, in mod simbolic, de ceea ce urmeaza. Tocmai au fost informate gunoaiele din anturajul"pestilor"PlR0N MADALlN si LEFTERlCA DANlEL despre "sifonarea"pe care ai facut-o, iar gunoaiele stiu cine esti, unde locuiesti si"cu ce te ocupi". Ai semanat vant, acum ai sa culegi furtuna. Va lasam sa va mancati intre voi, ca niste PlRANHA din H0L0D0M0R. Americanii v-au dat sa mancati, ba"putinistilor", in perioada in care"idolii tai"se mancau intre ei in URSS, de saraci flamanzi si galben-rosii de comunisti infecti. Istoria NU minte:"POVOLZHYE FAMINE(RUSSIAN)", "communismCannibaIism/Guangxi Massacre", iar in 2024 trolii rusofili naZisti"VOR CU RUSII si CHINEZII". NEVER AGAIN!
66
13
Ucrainenii, un neam de târâturi infecte ,ei nu sunt oameni ci animale....trebuiesc toți să meargă la război și toți să moară pt patrie ...așa scăpăm omenirea de niște jeguri
33
74
Oastea lui zely il asteapta. Ce mai pierde timpul pe aici? Decat sa se sinucida sa mearga pe front sa-si apere patria.
45
67
Batii câmpii,ești bass,prinzi posturi străine.Sa cac in acvariu tau și pe peștișorii tai.
10
85
Citez (un clasic): "Poti sa fugi, poti sa fugi, ca o-ncurci, o-ncurci! Oricum te-alerg, te prind, te sparg la b**i!". Ba, TR0LULE RUS0FlL RELU, pe usa ta scrie MARE"ACVARIU CERNAVODA"(cu litere chirilice). Ne povestesti despre"pesti mici care mananca pesti mari", esti pasionat de acvarii? Trolul "NOAPTEA MINTII"e pasionat de pestisori si acvarii. I-auzi, puIa mea! Coincidente rusofile? I don't think so. Hai, mai spune-ne ceva despre PlR0N MADALlN si noutatile din Cernavoda. Ai auzit de vorba aia "pestele de la cap se impute"? Ai grija pe unde lasi urme, caci minciuna are picioare scurte(CA PUTlN), iar pe unde ai calcat tu, NU MAI CRESTE IARBA! Cum ar spune marioneta G.SIMION: "VENIM DUPA VOI!" Spre deosebire de troli, AM ZIS CEVA, AIA FACEM! (precum BUG MAFIA) "Poti sa spui rugaciuni, sa se intample minuni, dar ce semeni aduni. FUGI, FUGI, VlN BAIETI BUNI!". "Hoteluri, hoteluri?" Noutati de la"SPEClALlSTll"din hotel Athenee Palace? "De-aici se vede perfect. Mai bine decat de pe Inter."
89
14
Multa m**e slugilor iohanus ciolacu si ciuca care au foarte multa grija de ucrainieni si de romani deloc, jegurile politice trebuie taxate la vot
48
95
@cel de sub mine Nu sunt mai multi, este un singur dobiitoc care da negative, probabil un alt gunoi ucrainean Este acelasi handicaapat care scrie texte lungi pro ucraina si isi da singur zeci de likeuri.
43
96
La replicile cetățenilor îi rugăm să îi acasă pe ucraineni sa le regleze nevestele că tare ii mai iubesc.
43
98
Gunoaie ucrainene
60
110
Nu expulzează Ucrainei apti de război?.
53
107
Dar arunca-te p******a care ai fugit de razboi. Asta trebuie expulzat
55
106
Ce tupeu are in primul rând ca a fugit din Ucraina la n***u deoarece e apt de război in al doilea rând va dacă vrea mai mulți bani sa pună sa muncească nici ca șomer in Rou după ani de munca nu ti da statul bani sa trăiești liniștit dar ca el un fugar ilegal tupeu nesimțit
67
111
Sa ma cac pe nația lui și în gura lui
58
114

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510