REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
27.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Un ucrainean și-a înjunghiat iubita în România: în timp ce fugea a murit, după ce a intrat cu mașina sub un TIR

Un ucrainean și-a înjunghiat iubita în România: în timp ce fugea a murit, după ce a intrat cu mașina sub un TIR

Ana Maria LIPAN 28 iulie 2023 | 12:31 1261

Un ucrainean și-a înjunghiat iubita, în vârstă de 27 de ani, la Galați. Când a realizat ceea ce a făcut, bărbatul a încercat să fugă din România, dar în drum spre Ucraina a intrat cu mașina sub un TIR și a murit pe loc. Femeia înjunchiată este internată în spital, în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Galați. Bărbatul a înjunghiat-o în burtă și a tăiat-o pe mâini și pe picioare.

Un ucrainean si-a injunghiat iubita in Romania: in timp ce fugea a murit, dupa ce a intrat cu masina sub un TIR

Bărbatul a încercat să fugă din ţară, pe la vama Giurgiuleşti, în Ucraina, însă pe drum a intrat în plin într-un TIR, iar impactul a fost devastator. Autoturismul condus de ucrainean a fost strivit complet, iar bărbatul a murit. În primă fază, autoritățile au tratat cele două cazuri ca incidente separate. Abia după ce au aflat mai multe detalii despre victime și-au dat seama că femeia înjunghiată și șoferul mort în accident au legătură strânsă.

Detalii din partea Poliției

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor - înţepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Poliţiştii afirmă că, după ce şi-a agresat soţia, bărbatul a plecat cu un autoturism către vama Giurgiuleşti şi, pe fondul neatenţiei, s-a ciocnit cu un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, staţionată, în urma impactului, bărbatul pierzându-şi viaţa. Şoferul TIR-ului staţionat, cetăţean ucrainean, care dormea când maşina a fost lovită, a fost rănit.

În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei, scrie stiripesurse.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
slava ucrainei find vecina noastra vom avea de toate chiar si peste poate! vom ajuta cu femei,bani,alcol,tigari,arme tot ce se poate si se cauta !
1
0
Asa sunt cu adevarat haholii. Violenti corupti needucati tupeisti. Un hahol bun e un hahol mort. Toti isi dau nevestele la produs pe teritoriul UE. Cand fetelor le a ajuns si fac scandal haholii le taie si se insoara cu alta femeie dispusa temporar sa se prostitueze. Vreti ucrainience in pat pentru doua ore? Cautati le cu 200 euro in Mamaia Nord Navodari. Sunt dispuse sa faca orice doar sa i duca bani cat mai multi pestelui hahol si se si marita ca sa capete cetatenie romana. Vedeti ca o luati de nevasta cu peste cu tot. Dar asta o sa aflati mai tarziu.
3
0
Nu mă duce capul să înțeleg așa ceva. Pe lângă șoc și groază, ai adăugat durere. Odihnească-se în pace, Dumnezeu să îl ierte și să aibă milă de sufletul său!
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712