REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
21.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Un ucrainean și-a ”parcat„ mașina, fix în mijlocul plajei din Mamaia

Un ucrainean și-a ”parcat„ mașina, fix în mijlocul plajei din Mamaia

Virgil STOIAN 13 noiembrie 2022 | 17:10 3332

Un tânăr din Ucraina, care a vrut să îşi facă poze şi să se bronzeze, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, duminică, în zona de nord a staţiunii.

 

În jurul orei 14.00, tânărul, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Ucraina, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, chiar dacă acest lucru este interzis.

Este foarte probabil ca acesta să nu fi cunoscut faptul că nu are voie să intre cu maşina pe plajă, având în vedere că panourile care interzic accesul sunt rare.

Totuşi, gestul ucraineanului, care l-ar putea costa între 10.000 şi 20.000 de lei, asta în cazul în care poliţiştii locali se vor autosesiza şi vor reuşi să îl şi identifice, a fost unul de sfidare, mai ales că, odată ajuns pe plajă, s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să îşi facă poze.

El a stat cu maşina pe plajă câteva zeci de minute, timp în care a continuat să facă poze, să vorbească la telefon şi să trimită fotografii, cel mai probabil, prietenilor.

Zona de nord a staţiunii Mamaia, unde ucraineanul a intrat pe plajă, este una dintre zonele în care refugiaţii din Ucraina au preferat să se cazeze, având în vedere că multe dintre blocurile din apropiere au o mulţime de apartamente ce sunt închiriate doar pe timpul verii.

Pentru a scoate un ban în plus, proprietarii au închiriat apartamentele până la începutul sezonului viitor refugiaţilor ucraineni care primesc cazare gratuită prin intermedul guvernului, suma decontată fiind de 50 de lei pe noapte, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum nu prea ii am la suflet pe ucrainieni!
3
2
trebuia sa fie la razboi, nu pe plaja la constanta !
6
1
Asta era problema Constantei , ala nici nu avea de unde sa stie de amenzile de rahat inventate sa mai ia statul bani de la fraieri pentru pensii nesimtite
0
5
Sa fim primitori si sai ajutam pe saraci de ei. Asa e omeneste. Lasati ukrainieni sa se distreze si ei.
0
7
Astia s miezu, boss! Se pisa pe noi cu bolta, sa i luam acasa, le dam masa, casa, nevasta daca i nevoie, asa zice mUE. Mariti draq energia, gazele ca le trebuie si bani oamenilor!
7
1
Fix in locul unde o sugea ramona cand era ala fugit
0
1
Ucrainienii astia e mari nesimptit si are mult tupeu in tara noastra
9
1
Unde e tanarul?!... ca in poze se vede un burtos suncos trecut de 40
10
0
Suna la BURISMA sa vada daca se poate o interventie cum facea Bideu pt progenitura in Ukraine,il suna pe Chitac sau pe Ciolacu ca pe Sandra Pralong sefa de Cotroceni nu avea tupeu...Amenda pentru refugiati nu se mai da?Sau tot poporul lui Bandera e scutit?Sa-i puneti si ceva in cont de benzina si bec pisat sa amestece ce si-a adus de peste granita ca oricum nu l-a verificat nimeni si nici masina aia nu e verificata ca se supara actorul cersetor de la Kiev daca faceti asta...RUSINE BA NEAM DE SLUGI
10
4
Asta e începutul raketilor cu bani Romanii care stau la ei au tratament de sclavi Statul român trebuia să-i aducă urgent in tară Nu e războiul lor sănt tot romani
15
4
Ce mila mi-e de el: masina de marca premium, coupe, si cred ca nici bani de amenda nu are. Ce popor de p****i suntem. Astia se lafaie in tara noastra si ne mai si persifleaza. Sa-i confiste masina. Auzi tu, nu a stiut ca nu ai voie pe plaja cu masina! Pai sa se informeze ca eu daca ma duc in strainatate nu ma iarta nime i daca vresesc pt ca nu ma informez.
27
4
UAistii au fost trimiși sa ne ocupe pe noi, cai rusii ii trimit la lesi (de unde provin), asa ca nimic nu trebuie sa mire!
9
6

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513