REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Una din firmele fostului polițist Crețu ridică un complex hotelier în Costinești

Una din firmele fostului polițist Crețu ridică un complex hotelier în Costinești

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 2344

Comuna Costinești pare să se îmbogățească de la an la an cu noi spații de cazare, având în vedere interesul turiștilor pentru stațiunile din sudul litoralului. Una dintre societățile care intenționează și care a primit și acordul din partea Agenției pentru Protecția Mediului din Constanța este și societatea Delize Resort SRL, fiind controlată de Crețu Andreea și Crețu Vicențiu Traian, cel din urmă fiind fostul şef al Poliţiei Rutiere Constanţa înainte de 1989 şi al Secţiei 4 de Poliţie.

Stațiunea Costinești pare să redevină în topurile preferințelor turiștilor ținând cont de numărul oamenilor prezenți în ultima perioadă. Astfel, și numărul spațiilor de cazare este în creștere. Una dintre societățile care intenționează să construiască un complex turistic este și Delize Resort SRL. În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar societatea poate demara procedurile în vedere obținerii documentelor necesare pentru ridicarea construcției.

Se dorește construirea unui complex turistic compus din case de vacanță cu regimul de înălțime P+1E, spațiu de alimentație publică cu regimul de înălțime P+2E, piscină și pod pietonal, complex terenuri de sport. Viitorul complex turistic urmează să fie amplasat în comuna Costinești, lot A394, în zona Gării.

Date despre societatea Delize Resort SRL

Delize Resort SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul în Constanța, pe strada Mihail Jora 9. Asociați în cadrul societății sunt Crețu Andreea și Crețu Vicențiu Traian, fiind vorba despre fostul şef al Poliţiei Rutiere Constanţa înainte de 1989 şi al Secţiei 4 de Poliţie. În 2021, cifra de afaceri a fost 0 lei, profitul -5450 lei, dar și datorii 193.266 lei.

Crețu mai apare asociat și în societățile LPS Training Forte SRL, SP Guard PRO SRL, Delize Asig SRL, Piatra del Mar SRL, Delize Rent SRL și Delize Online SRL.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un ziar pentru gusteri
1
0
Legal ar fi sa le fie verificate averile si dupa pensionare celor cu functii de conducere din institutiile statului ca au banii din coruptzie ascunsi la saltea din
0
1
fraierilor Cretu Vasile se numea politistul de la r Fraierilor, acel politist se numea Cretu Vasile si nu a fost niciodata saf la rutiera,e mort de ani buni.Faceti confuzii grave.Vai de ziaristul care a scris articolul nmincinos!
1
0
Confuzii,respectiva persoana este decedata!
1
0
Comisarul Sef CRETU VASILE e mort de 5 ani , jegurilor ! Si nu a ocupat niciodata functia de "Seful Politiei Rutiere Constanta" , a fost doar Sef de Birou ! Ce va mai place sa denigrati oamenii ! De borfasul de DANCU CONSTATIN care a fost gasit de ANI in urma cu 3 zile ca nu poate sa-si justifice un milion de Euro din avere ... nu scrieti nimic , ca v-a dar carnete de sofer pe zambete !
3
0
Esti organ, ai bani...
0
0
Cretu Traian a decedat, idiotilor.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513