REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Unde petrec Crăciunul şefi de instituţii din Constanţa şi primari

Unde petrec Crăciunul şefi de instituţii din Constanţa şi primari

Replica API 24 decembrie 2019 | 00:00 459

Crăciunul este o sărbătoare a familiei, dar și celebrarea venirii pe lume a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Și personalitățile constănțene petrec Crăciunul în sânul familiei deoarece este un moment prielnic să fie alături de oamenii dragi și să se bucure de toate clipele frumoase ale acestei sărbători îndrăgite de toți creștinii.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de veselie, de relaxare, de liniște interioară și regăsirea de sine. Fie că se stă acasă, că se merge la bunici sau la munte cu prietenii, cel mai important lucru este să fim împăcați cu noi înșine și mulțumiți de alegerea făcută. Doar în acest mod vom reuși să simțim pe deplin spiritul Crăciunului. Astfel, personalitățile feminine municipiului dar și ale județului Constanța au transmis pentru „Replica” cum vor sărbători Crăciunul dar și dacă se vor ocupa personal de masa îmbelșugată pentru această ocazie. „Și anul acesta petrec minunatele sărbători de Crăciun cu familia. Eu mă voi ocupa de gătitul produselor ce le vom avea pe masă. Încercăm să fim ponderați, să înlocuim carnea de porc cu peștele sau curcanul, iar pe lângă acestea vom avea bineînțeles și salate”, a transmis Doina Păuleanu, directoarea Muzeului de Artă Constanța. Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică a transmis: „Crăciunul acesta, ca întotdeauna, îl vom face acasă, alături de familie și apropiați. Eu voi pregăti bucatele pentru masa de Crăciun, care va fi cea trafițională îmbinată cu cea modern. De pe masă nu va lipsi peștele și nici carnea de curcan, pentru a evita cât de mult se poate carnea de porc”.

Nu doar constănțencele vor fi gospodine și vor găti pentru masa de Crăciun, și femeile de la conducerea localităților din județ se vor ocupa de bucatele tradiționale specifice sărbătorilor. Astfel, atât Dorinela Irimia, primarul din Saraiu cât și Dorina Șerbănescu, primarul localității Adamclisi au transmis pentru „Replica de Constanța” că vor sărbători sfintele sărbători de Crăciun alături de familie și prieteni. Acestea au spus că vor găti cu multă dragoste pentru cei apropiați, alegând cu certitudine masa tradițională în locul celei moderne.

Sărbătoarea Crăciunului celebrează însăși imaginea familiei, care trece peste orice obstacol, indiferent de graviteatea acestuia. Povestea pruncului Iisus și a Fecioarei Maria ne învață că familia este cel mai important dar pe care în avem și că trebuie să prețuim momentele împreună cu cei dragi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a ramas undeva in trecutul frumos si sanatos al poporului nostru, dezmembrarile se tin lant, tineretul s a modernizat, familia este ceva invechit, altele sunt prioritatile!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016