REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Unde s-a mutat Simona Halep după ce a încasat o avere pe vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Unde s-a mutat Simona Halep după ce a încasat o avere pe vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Victor ROTARU 8 aprilie 2023 | 10:22 5046

Fostul lider WTA a obținut 5 milioane de euro + TVA în schimbul imobilului de pe strada Herăstrău. Proprietatea este cea mai scumpă din cartierul Primăverii și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă.Sportiva, care încă este suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, locuiește acum la Rahmaninov Residence, unde un apartament costă între 840.000 și 4.000.000 de euro.

Unde s-a mutat Simona Halep dupa ce a incasat o avere pe vila in care a locuit alaturi de Toni Iuruc

Proprietatea este cea mai scumpă din cartierul Primăverii și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă. "Sub atenta supraveghere a lui Stere Halep, doi muncitori au golit imobilul, iar lucrurile ex-liderului WTA au ajuns la Rahmaninov Residence, în zona Floreasca" a transmis sursa citată.

Sportiva, care încă este suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, locuiește acum la Rahmaninov Residence, unde un apartament costă între 840.000 și 4.000.000 de euro.

Blocul a fost ridicat de trei investitori: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit "regele mezelurilor" din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.
Simona Halep a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Deși nu a mai evoluat din toamnă, sportiva din Constanța continuă să conducă în topul celor mai bine clasate jucătoare din România în ierarhia WTA.

Fostul lider WTA a profitat de timpul liber pentru a-și pune la punct câteva aspecte din viața personală. Printre altele, "Simo" a decis să vândă imobilul în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc.

Simona Halep i-a vândut cea mai scumpă vilă din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, mai scrie sursa citată. Suma tranzacției: 5 milioane de euro plus TVA.

Proprietatea are un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

În acest moment, Simona Halep se află pe locul 25 al clasamentului mondial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nevoie de caltati extraordinare pentru a fi ospatar. De fapt ospatar e un substitut al cuvantului servitor. Un servitor primeste un salariu lunar pentru a servi la masa. De unde si pana unde obligatia de a oferi bacsis. Frate, daca nu iti dau bacsis, nu imi mai aduci ciorba? Ai citit 2000 volume de carti si ai studiat 25 ani pentru a invata faiomasa meserie de a servi ciorba si cafea? Mai om cu minte redusa, esti neimportant, esti usor de inlocuit, esti cel mai ieftin angajat posibil . Esti platit la fel ca femeia de serviciu si mai ieftin decat cel ce lucreaza in constuctii ce are salariu minim stabilit de lege si decat cel de la polaris.
3
2
Iar ai aparut mai comentacule sa ne spui ca nu ti-a lasat tie taica-su spaga la masa. Pai poate nu ai facut servicii sau poate ca nu meritai. Nu fi trist , iti las eu. Mai lasa-ne frate cu astea....Eu cred ca nici macar nu ai vrei calificare de ospatar, lansat pe vreo terasa si avansat de la spalatoria auto, dar ca mai toti...vrei spaga. Ptr ce? A plecat si nu ti-a platit masa?
7
1
Ti-ai facut de tot rahatul fata umbli beat prin oras. Te-a vazut tot orasul cat de taran p***t si fudul arogant te-a facut mata. Ai auzit de maniere de respect? Pai tu lasi 15 lei la masa de 200 lei, iti mananci de sub unghii
14
7
De ce mai promovam atât un nume care si-a încheiat cariera sportivă asa cum a făcut-o? Nu ne interesează!
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510