REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Unde s-a mutat ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

Unde s-a mutat ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

Replica API 4 aprilie 2022 | 00:27 5723

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina, cunoscută după ce a povestit de ajutorul primit într-o benzinărie de la noi, a povestit unde s-a mutat acum, după ce a fugit din ţara sa de teama războiului.

Yulia Chernitskaya, sursa foto: Facebook

Originară din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya a rămas în România și a impresionat o lume întreagă cu întâmplarea petrecută într-o benzinărie, când un bărbat, aparent nu foarte înstărit, a insistat să-i dăruiască 200 de lei, scrie antena3.ro.

La scurt timp după acest eveniment, ucraineanca s-a cazat la un hotel din Capitală, iar acum pare să-și fi găsit locul, alături de fiicele sale, tot în România, la Braşov, potrivit digisport.ro.

După cum se vede în postările de pe rețelele sociale, ucraineanca și cele patru fiice ale sale s-au mutat într-o locuință din Brașov, unde se pare că Yulia Chernitskaya își va desfășura activitatea de antrenoare de fitness în perioada următoare.

Aceasta a lansat și o invitație pe Instagram către fotografii români dispuși să facă o sesiune foto cu ea și fetele sale.

Ucraineanca a impresionat o lume întreagă cu întâmplarea petrecută într-o benzinărie din Capitală.

Lecția de viață primită de o ucraineancă într-o benzinărie din România

”Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, scria Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mutat pe varianta
0
0
Are bani si se da mare ca o .....de ce nu si-a ajutat citiva conationali ,femei in suferinta xu copii care poate si acum plang pe la granita .
0
0
articolul asta face si pe altii constienti in a ajuta, nu vedeti ce scop are acest articol?ce conteaza daca abia va platiti facturile sau stati in frig, mai intai ajutati-i pe astia
0
0
I-as da o mwe
1
0
Ce stiri de kkt are ziarul asta
0
0
Ce mwie ne luam noi de la ukraineni de ne clantaneau dintii in gura
1
0
Avea o scarba de Mercedes E clasa 300
1
0
Fix ea trebuie ajutata
3
0
Fix comentariul tau inutil lipsea aici.
1
0
Fix de ea ne intereseaza.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768