REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Unde se ascunde fosta soție a lui Roman Abramovici. Se teme că își va pierde averea

Unde se ascunde fosta soție a lui Roman Abramovici. Se teme că își va pierde averea

Replica API 23 martie 2022 | 00:00 693

Fosta soție a lui Roman Abramovici se teme că își va pierde averea ce ajunge la 500 de milioane de lire. Aceasta se ascunde în vila din Londra. Din cauza apropierii de Vladimir Putin, Roman Abramovici a avut de suferit. Autoritățile britanice i-au pus sechestru pe avere, iar acum, Irina Abramovici se teme că ar putea păți același lucru.

Conform publicației ''The Sun'', aceasta se teme că stilul său de viață ar putea avea de suferit, dacă averea sa în valoare de 500 milioane de lire, ar fi înghețată. Fosta soție a lui Abramovici a decis să se ascundă într-una dintre vilele pe care le ține în Londra.

„Există averi și averi, dar apoi există banii lui Roman Abramovici. Au dus la o bogăție nemaivăzută. În mod normal, Irina iese în fiecare seară. Acum nu știe ce să facă. Simte că zilele în Marea Britanie sunt numărate'', a declarat un apropiat al Irinei Abramovici.

De asemenea, acesta este de părere că oligarhii ruși sunt de vină pentru ceea ce e întâmplă în Ucraina și consideră că banii pătați de sânge nu ar mai trebuie să fie resursă de distracții pentru aceștia.

''Oligarhii ruși sunt de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina. Banii lor, pătați de sânge, nu trebuie să mai fie pompați în Londra pentru a le finanța stilul de viața extravagant”, a declarat un apropiat al Irinei Abramovici pentru The Sun, citează click.ro.

Roman Abramovici și Irina au fost căsătoriți timp de 26 de ani, din 1991 în 2007, și împreună au 5 copii.

Roman Abramovici și vânzarea clubului Chelsea

Roman Abramovici a făcut un anunț ce a uimit pe toată lumea. Acesta hotărâse să vândă clubul Chelsea, iar toți banii pe care îi obținea din vânzarea clubului să fie donați familiilor ce au avut de suferit în urma invaziei Rusiei. Această declarație a fost făcută înainte ca guvernul britanic să îl sancționeze.

„Vânzarea clubului nu va fi una accelerată, deoarece va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani pentru mine, ci doar despre pasiune pură pentru joc și club.

Toți banii strânși vor merge către victimele războiului din Ucraina. Vom furniza fonduri pentru nevoile urgente și imediate ale victimelor, precum și sprijinirea activității de recuperare pe termen lung”, a declarat omul de afaceri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677