REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Unde va sta prințul Harry la ceremonia de încoronare

Unde va sta prințul Harry la ceremonia de încoronare

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 423

Pregătirile sunt intense în Marea Britanie, asta pentru că pe 6 mai va avea loc încoronarea regelui Charles al III-lea. Palatul Buckingham a anunțat că prințul Harry va participa la ceremonie, însă Meghan Markle nu va fi prezentă la eveniment.

Unde va sta printul Harry la ceremonia de incoronare

În urma incidentelor care au avut loc în ultima perioadă, prințul Harry va merge la încoronarea lui Charles al III-lea, fără Merghan Markle, însă nici acesta nu va beneficia de toate drepturile regale. Încoronarea tatălui său va avea loc pe 6 mai 2023, la Westminster Abbey.

De ce prințul Harry nu va sta lângă familia regală la ceremonie

Prințul Harry va fi prezent la ceremonia de încoronare a tatălui său, însă ducele de Sussex va fi așezat în spatele celorlalți membri ai familiei regale, la o distanță de 10 rânduri. Sursele din interiorul regal susțin că prințul Harry va trebui să stea puțin timp de vorbă cu regele, dar și cu fratele său atunci când se vor revedea.

Sursele susțin că prințul Harry nu își dorește să stea prea mult timp la ceremonia de încoronare, dar mai ales să petreacă alături de familia lui. Va fi prima dată când Prințul Harry se va întâlni cu fratele său, prințul William, după scandalul dintre ei.

Motivul pentru care nu va participa Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Mai sunt doar două săptămâni până la încoronarea Regelui Charles al III-lea, asta după ce e mama lui, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022. Cu toții știm că dezvăluirile pe care le-a făcut prințul Harry în cartea sa au provocat o mare revoltă pentru casa regală, astfel că nu mai păstrează legatura.

Prințul Harry va merge singur la încoronare, asta pentru că Ducesa de Sussex nu ar vrea să participe la ceremonia importantă din cauza reacțiilor pe care le-a avut media în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta.

„În acest punct, totul a devenit atât de personal. (...) Poate că nu au obținut ceea ce și-au dorit, dar până la urmă, va fi acolo pentru a-și susține tatăl”, a dezvăluit un prieten apropiat al Prințului Harry, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303