REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Ungaria recrutează tineri în armată

Ungaria recrutează tineri în armată

Ana Maria LIPAN 11 februarie 2023 | 09:56 658

Ungaria lansează o campanie naţională de informare care prezintă diferitele forme de serviciu militar şi oportunităţile carierei militare, cu scopul de a convinge tinerii să se alăture armatei, anunță stiripesurse.ro.

Ungaria recruteaza tineri in armata

Potrivit unui anunţ al Ministerului ungar al Apărării, citat vineri de agenţia MTI, publicul ţintă al campaniei sunt tinerii pregătiţi şi dispuşi să acţioneze în interesul apărării ţării lor, a familiei şi celor dragi.

Forţele armate oferă o carieră atractivă

Forţele armate oferă o carieră atractivă celor care, în plus faţă de evoluţia personală, preţuiesc comunitatea, camaraderia şi oportunităţile pentru tineri şi manifestă interes pentru echipamentele militare moderne, se arată în anunţ. În plus faţă de oficiile de recrutare, campania va avea şi o componentă online şi va fi prezentă pe mai multe platforme ale mass-media. De asemenea, vor fi organizate mai multe evenimente de recrutare pe cuprinsul ţării.

Precizările Ministerul ungar al Apărării

"Războiul (din Ucraina), migraţia şi provocările de securitate cu care se confruntă Europa au demonstrat că trăim într-o epocă a pericolelor şi că pacea şi securitatea au devenit mai preţioase", subliniază Ministerul ungar al Apărării. Consolidarea, modernizarea şi atragerea mai multor tineri în armată în interesul întăririi securităţii ţării reprezintă o misiune prioritară, mai menţionează acesta.

Campania va fi lansată luni în cadrul unui eveniment la centrul cultural Balna din Budapesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deocamdata e bine de noi ca avem militari straini in Romania,gata sa apere bunurile ce le apartin tarilor lor si se afla pe teritoriul nostru,cum ar fi resursele si terenuri arabile. Corect,ca sa ne aparam familiile e nevoie sa fim si noi pregatiti serios.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513