REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
21° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Uniunea Națională a Patronatului Român lansează un proiect pentru mediul de afaceri din Constanța. Video

Uniunea Națională a Patronatului Român lansează un proiect pentru mediul de afaceri din Constanța. Video

Mirela PASCAL, A.V.,G.B. 14 iunie 2024 | 12:22 878

 Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est (UNPR-RSE) a organizat vineri, 14 iunie,  o conferință de presă în cadrul căreia anunță lansarea unui nou studiu de piață. De asemenea, se vor prezenta detalii despre un eveniment viitor în care se va semna un protocol de colaborare între UNPR-RSE și Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina.

 Uniunea Nationala a Patronatului Roman lanseaza un proiect pentru mediul de afaceri din Constanta. VideoMihai Gheorghiade, Daniel Moraru, Carmen Ispas, Ștefan Nicoară

Daniel Moraru, vicepreședintele UNPR-Regiunea Sud est, a declarat că ”principalul mesaj pe care am dori să îl transmitem astăzi este faptul că lansam un studiu pentru mediul de afaceri din Constanta și un acord pe care îl vom semna pe 29 iunie cu Uniunea Natională a Patronatului din Ucraina.Ne dorim să obținem o imagine clară a problemelor cu care se luptă oamenii de afaceri din zonă. Ne așteptăm ca studiul să fie finalizat în următoarele 3 luni. Atunci vom prezenta concluziile. Aceste concluzii preliminare vor fi eficiente pentru rezolvarea problemelor”.

 Uniunea Nationala a Patronatului Roman lanseaza un proiect pentru mediul de afaceri din Constanta. Video

Video:

Daniel Moraru a mai declarat că ”vrem să rezolvăm multe probleme ale Constantei și beneficiarul acestei investiții să fie constănțeanul care, până la urmă, plătește tot. Vrem sa ridicam PIB-ul. Productia la Constanta trebuie să înceapă cât mai curând posibil. Suntem țara cu cele mai mari dobânzi la credite. Ne trebuie o gură de aer. Pe de alta parte, alte țări în care consumul scade, guvernul pornește investiții private prin care face contracte cu statul și cu afacerile private.

 

Video 2:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
0
Morarure tot nu iti ajunge? Simion ti-a dat flit acum te lagi de orice?
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279