REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Universitatea „Andrei Șaguna“ aduce Shanghai-ul mai aproape de Techirghiol

Universitatea „Andrei Șaguna“ aduce Shanghai-ul mai aproape de Techirghiol

Replica API 24 iulie 2017 | 01:51 403

Vineri, 21 iulie 2017, Universitatea „Andrei Șaguna" a vernisat la Techirghiol expoziția pe care, tradiţional, Biblioteca din Shanghai o trimite în fiecare an instituţiei. Locuitorii orașului și turiștii sunt invitați să admire la Pavilionul expozițional al Grădinii Botanice expoziția de fotografii intitulată ”World cities day”. Ziua dedicată celebrării orașelor a fost consemnată de Organizația Națiunilor Unite la propunerea făcută de China cu ocazia Expoziției Mondiale de la Shanghai și este sărbătorită în întreaga lume, încă din 2014, ca ”Ziua Internațională a Orașelor”.

Cele 35 de fotografii ce aparțin Universității ”Andrei Șaguna” au fost dăruite de Biblioteca din Shanghai pentru a fi expuse în România. Tema expoziției "Better City, Better Life" se înscrie în obiectivul Zilei Internaţionale a Oraşelor, acela de a promova creşterea interesului comunităţii mondiale cu privire la dezvoltarea urbanistică, abordarea provocărilor urbanismului contemporan, contribuţia la dezvoltarea sustenabilă în acest domeniu și promovarea conceptului de Smart City. Lucrările expuse surprind cu măiestrie adevărate bijuterii arhitecturale ale Shanghai-ului și oferă o incursiune interesantă în istoria și tradiția culturală chineză.

Expoziția ce poate fi admirată în Pavilionul Expozițional al Grădinii Botanice din Techirghiol până în data de 20 august 2017 se dovedește a fi un real succes ce contribuie, cu ajutorul filialei Constanța a Asociației Române de Prietenie cu China, la consolidarea schimburilor interculturale româno-chineze bazate pe legăturile de prietenie dintre municipiile înfrățite Constanța – Shanghai și Techirghiol – Districtul Fengxian, Shanghai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din punctul meu de vedere, daca cineva din invatamant exceptand-o pe abramburica careia i se datoreaza in totalitate esecul,, chiar isi doreste sa avem tineri bine pregatiti, sa lupte cu toate armele din dotare, si sa scoata o lege care va fi admisa de parlamentari in totalitate, legata de desfiintarea institutiilor private de invatamant, singurul scop in infiintarea acestora afost de inavutire, nimic comun cu calitatea invatamantului. Daca cineve are argumente contrarii sa-mi comunice. Cunosc atatea persoane care dupa vrsta de 60 ani a inteles ca acceptand sa plateasca niste licente poate int
1
0
Asta din poza parca era cercetat? Iar articolul nu spune nimic despre el, l-ati pus in rama ca-i frumos?!
0
0
de ce faci poze Iulica cu infractorul il reabilitezi tu cdaca faci poze cu els-au ai nevoie de vreo diploma
2
0
Priponit???
0
0
DOI HOTI, DOI HOTI
5
0
A inceput o lucrare importanta in mandatul de primar Dl Soceanu? Nu. Macar nici promisiunile de Paste expediate cu fituica alaturi de impozitele pe 2017 nu sunt onorate in totalitate. Hai ca avem subiect principal namolul. Toate celelalte sunt ok! Oare?
4
0
In scurt timp, Replica blocheaza comentariile. Cum a facut si la articolul precedent despre Papari...
6
0
Nu mai faceti reclama unui infractor! Ambasada Chinei stie cu ce infractor s-a asociat? Organele de conducere din China stiu ca acest personaj este un infractor ? Un infractor care face de ras si Romania si China.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510